Извънземни над Русия! Тревога заради НЛО с форма на медуза (СНИМКИ+ВИДЕО)

НЛО във формата на медуза наскоро се появи в небето над Русия, подлуди служителите на руското министерство на отбраната и хвърли в паника населението на страната.

Миналата събота вечер, на много места из страната, местните жители станали свидетели на странно небе явление.

Развълнувани, много от тях снимали феномена и споделили изображенията в социалните мрежи, предизвиквайки уфолозите и любителите на теории на конспирацията да се развихрят.

Кадрите много бързо се разпространиха из интернет пространството и завладяха социалните мрежи.

След като станаха свидетели на толкова странен инцидент, тези хора помислиха, че извънземните са влезли в земята и те започнаха да снимат изображенията на това страховито НЛО, което се разпространи вирусно в онлайн платформите.

Страх от извънземна инвазия в Русия

Новината за появата на НЛО в небето бързо стана една от горещите теми в руските медии.

Над градове в почти цяла Русия бил забелязан един и същ неидентифициран летящ обект – светещото тяло с форма на медуза, съобщава Esoreiter.ru.

Съобщения за небесния феномен започнали да валят от Астрахан, Челябинск, Свердловск, Самара, Тюмен, Омск и други руски региони. Мистериозният обект бил забелязан и в небето над териториите Перм и Краснодар, както и над Удмуртия и Адигея.

След анализ на заснетите изображения, много теоретици на конспирация обявиха, че извънземните може би вече са пристигнали на земята.

Както при повечето подобни необясними небесни явления, които се преписват на извънземни и в този случай теориите на уфолозите бяха залети със студена вода.

Разумното, логично и правдоподобно обяснение за феномена дойде малко след появата на първите новини и репортажи за него.

Оказа се, че странните, подобни на медуза, форми в небето са пътеките, направени от руската ракета „Союз 2,1-б“, която бе изстреляна от космодрума Плесецк. Няколко часа след изстрелването, ракетата успешно е извела в околоземна орбита навигационния спътник Glonass-M.

Подобни инциденти в миналото

Подобни наблюдения на НЛО с форма на медузи са били докладвани и миналия декември в небето над Лос Анджелис. Гледката така шокирала местните жители, които дори спирали автомобилите си насред пътя, за да заснемат удивителното небесно явление.

И докато паниката обхващаше цялата нация, Илон Мъск, основателят на SpaceX, публикува в Twitter съобщението, че Северна Корея е изстреляла ядрена бойна глава с далечен обхват към континенталната част на Съединените щати. Шокиращото му изявление бе не по-малко ужасяващо от спекулациите за НЛО и нашествие на извънземни. Много бързо обаче, стана ясно, че туитът му е саркастична и груба шега, а необикновените следи в небето са в следствие на изстрелването на ракета SpaceX Falcon 9.

Източник: fakti.bg

The post Извънземни над Русия! Тревога заради НЛО с форма на медуза (СНИМКИ+ВИДЕО) appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Хю Грант призна грешките си по отношение на брака и децата

Regiona

Звездни съвпадения: 15 двойки известни личности, които си приличат изключително много

Regiona

8 причини защо трябва да избереш жената Стрелец

Regiona
зарежда....