Зловещо пророчество на Ванга за 22.2.2020 г. се сбъдна

Ванга прави едно зловещо пророчество за тази година. И по всичко личи, че то вече се е сбъднало. Тя навързва датите 22. 02. 2020 и 22. 12. 2020 година – дните, в които има пет двойки. Макар и пророчицата да не се интересува от нумерология, тя смята, че това ще донесе лоша поличба не само за света, но и за България. Журналистът и добър приятел на Ванга Сергей Кастарной разказва, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година. Сергей Кастарной На практика и двете предсказания се сбъдват. Епидемията от коронавирус вече е факт и настъпва все по-близо към България. В Италия вече има първи смъртен случай, Македония също обяви, че има заразени. На фона нарастващото напрежение в Турция заради Сирия един военен конфликт никак не изглежда невъзможен.
„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, казва Сергей Кастарной. Той твърди, че приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не дойде им времето. Разкритията си Кастарной прави в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината.

Според друга от прогнозите няколко дни преди 22. 12. 2020 година тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение. „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето, пише блицТе ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга. Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Свързани новини

Какво е положението на „Кулата“?

vyara

Анкетно проучване и награди! Коя е най-милосърдната медицинска сестрa в Благоевград?

vesito

Директорът на НХГ Марин Митов откри фотоизложба „Солунската Алма матер”

vesito

2 коментара

Да ви го начукам... 22.02.2020 23:26 at 23:26

Ей,вие от Русия вече почнахте да нямате срам. Позор за вас. Как нямате срам да ровите костите на баба Ванга. Как така никой не знае за тези предсказания, обаче видители защото Тя му забранила да го казва.
Или вие сте плиткоумни или ни смятате нас за такива. Аз обаче не се смятам за такъв. Ако баба Ванга е искала да го каже, то Тя е щяла да го каже за да се опита да ни спаси. Лъжци сте вие. Лъжци.

19

4
Отговори
БОГОРИДИ 24.02.2020 0:40 at 0:40

Епидемията плъзна на съвсем друга дата много по различна от тази и третата световна не избухна на тази дата, а все още закъснява,… Фактите са неоспорима математическа величина!!! – всичко друго е сън на бълнуващи маси в дъждовно лятна нощ.

6

1
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.