Защо да принтираме снимките си. Говори PhotoPrint

  • За да ги запазим
    • Знаем, че в днешно време смартфоните и новите фотоапарати ни предоставят страхотната възможност да съхраняваме снимките си в дигитален формат. Много от нас не се замислят, че технологиите са колкото и полезни, толкова и опасни. Факт е, че те ни позволяват да съберем всичките ни снимки от телефона, само с едно бързо изпращане. Но, в някакъв момент може да се наложи да се разделим с любимия смартфон, било то поради технически причини или защото искаме нов. И какво правим тогава с всичките събрани 5000 снимки, в случай, че не ни позволява да ги преместим ?
    • Точно за това е хубаво, веднъж на няколко месеца да запазваме спомените си и на хартиен носител. Това е нещо, което се запазва много по-дълго във времето и ни дава сигурност, в това, че след време ще можем да разгледаме любимите си моменти заедно с внуци или правнуци.
  • Създаваме страхотен спомен за следващото поколение

Много пъти, всеки един от нас е разглеждал стария и дебел албум от времето на бабите и дядовците ни. Първото нещо, което ни изниква в съзнанието е „Ех, едно време какво е било“. После ни трябват само няколко минутки за размисъл. Сещаме се колко е хубаво след толкова много години да седнеш и да се върнеш назад в младостта. Красиво е. Всъщност е просто албум със снимки, но в него са запаметени и най-хубавите моменти, това го превръща не просто във вещ, а в специална книга на спомените…

 

  • Любимите семейни истории и почивки 

Всеки път на семейни събирания, или вечер с любимата жена/мъж до нас, все някак успяваме да стигнем до момента на думите „А ти сещаш ли се за онази екскурзия…“ и започват едни дълги и зашеметяващи ума разговори. Спомняме си онези моменти, опитваме си да създадем същата красива картина пред нас, но някак не успяваме. Хващаме любимия смартфон и започваме да ровим в пълната със снимки галерия, но не успяваме да достигнем точно до тези, които искаме. Точно за това, би било страхотно ако след всяка семейна почивка принтираме по 15-20 броя любими кадри във ФотоПринт, за да ги сложим в красив албум, който след време само с поглед да разпознаваме. Отваряме го, караме историята да оживее…

 

  • Любимите детски снимки

Един от най-красивите моменти е този, в който разбираме, че децата ни вече са пораснали. Връщайки се назад във времето усещаме, колко бързо минават годините. Знаете ли, децата колко често задават въпроса „Аз какво бебе/дете бях?“, и на нас ни се приисква да върнем цялата лента назад. Точно това е и идеята на снимките, които правим – да ни връщат назад. Запазването на детски снимки в красив албум е страхотна идея, която всеки тийнейджър би оценил след време.

 

Свързани новини

Шест предимства на ежедневния секс

vesito

Защо той не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията ви?

Regiona

„Мис България“ роди близнаци дни, след като победи COVID-19 (СНИМКА)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.