Започна академичната година в ЮЗУ! Деканът проф.Васил Марков пожела на първокурсниците от Факултета по изкуствата несломим дух и творческо безсмъртие

Откриха новата академична година в ЮЗУ „Н.Рилски“ с кратки церемонии само  за първокурсниците на отделни места по факултети.

Деканът на Факултета по изкуствата проф.Васил Марков поздрави първокурсниците от факултета и им пожела несломим дух и творческо безсмъртие. Той ги запозна с преподавателите на кратката церемония в новата зала“Усет“ в 8-ми корпус на университета.

Учебните занятия за зимния семестър на академичната 2020/2021 г. за всички студенти от редовна форма на обучение започват присъствено от днес, съгласно обявените седмични графици.

Изключение са студентите от втори, трети и четвърти курс в специалностите „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Предучилищна педагогика и чужд език“, „Начална училищна педагогика и чужд език“, „Социална педагогика“, „Педагогика и образователен мениджмънт“ и „Специална педагогика“, които ще се обучават от дистанция чрез използване на електронната платформа Blackboard и други алтернативни платформи за обучение.

Свързани новини

Ужас в Дупница! Намериха труп на мъж в канал

Regiona

Какво се случва в парк „Бачиново“? Трети лебед изкормен за месец

Regiona

Мъж се хвърли от 7-я етаж на блок в Благоевград

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.