Започна академичната година в ЮЗУ! Деканът проф.Васил Марков пожела на първокурсниците от Факултета по изкуствата несломим дух и творческо безсмъртие

Откриха новата академична година в ЮЗУ „Н.Рилски“ с кратки церемонии само  за първокурсниците на отделни места по факултети.

Деканът на Факултета по изкуствата проф.Васил Марков поздрави първокурсниците от факултета и им пожела несломим дух и творческо безсмъртие. Той ги запозна с преподавателите на кратката церемония в новата зала“Усет“ в 8-ми корпус на университета.

Учебните занятия за зимния семестър на академичната 2020/2021 г. за всички студенти от редовна форма на обучение започват присъствено от днес, съгласно обявените седмични графици.

Изключение са студентите от втори, трети и четвърти курс в специалностите „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Предучилищна педагогика и чужд език“, „Начална училищна педагогика и чужд език“, „Социална педагогика“, „Педагогика и образователен мениджмънт“ и „Специална педагогика“, които ще се обучават от дистанция чрез използване на електронната платформа Blackboard и други алтернативни платформи за обучение.

Свързани новини

С детска цветна дъга закриха „Здравей Лято” в Банско

bilyana

/Видео/ Казусът се заплита! Пореден провал при избора на ОбС шеф! Следващата сесия ГЕРБ спасява ситуацията! За шести пореден път не се избра председател. Кой саботира избора!?

Regiona

Благоевградски танцьорки пожелаха „Попътен вятър“ на своя колежка- абитуриентка

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.