Започва ремонт на водопроводната мрежа в Разлог, вижте кога и къде ще спират водата

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Разлог, община Разлог, че във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по ул. „Братя Миладинови”, от о.т. 497 до о.т. 446, гр. Разлог, община Разлог, за периода от 09.09.2020 г. до 09.10.2020 г. (от понеделник до петък включително), в часовете от 08:30 ч. до 19:00 ч., ще бъде преустановено водоподаването по ул. „Братя Миладинови“, в участъка от кръстовище с ул. „Изворите“ до кръстовище с ул. „Г. С. Раковски“, гр. Разлог.

Молим живущите в района да осигурят достъп в делничните дни, като не паркират автомобили по ул. „Братя Миладинови“, в интервала от 8:00 до 17:00 часа.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от преустановеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

От Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

Свързани новини

Глутница от 10 кучета тормози жители в “Запад“, Румен Томов си затваря очите и нищо не прави
Съветник от ГЕРБ отправи питане до кметската администрация за мерките, които общинското ръководство взима срещу глутниците улични кучета, но така и няма отговор

vesito

COVID -19 отне живота на още един лекар в Гоце Делчев

bilyana

Освободиха трима лекари от гоцеделчевската болница

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.