Започва ремонт на водопроводната мрежа в Разлог, вижте кога и къде ще спират водата

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Разлог, община Разлог, че във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по ул. „Братя Миладинови”, от о.т. 497 до о.т. 446, гр. Разлог, община Разлог, за периода от 09.09.2020 г. до 09.10.2020 г. (от понеделник до петък включително), в часовете от 08:30 ч. до 19:00 ч., ще бъде преустановено водоподаването по ул. „Братя Миладинови“, в участъка от кръстовище с ул. „Изворите“ до кръстовище с ул. „Г. С. Раковски“, гр. Разлог.

Молим живущите в района да осигурят достъп в делничните дни, като не паркират автомобили по ул. „Братя Миладинови“, в интервала от 8:00 до 17:00 часа.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от преустановеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

От Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

Свързани новини

Ремонт на ЕСО налага изключване на електрозахранването в няколко села от област Благоевград

vesito

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, за периода 12.10-16.10.2020 г.

bilyana

Продължаваме да обедняваме! В област Благоевград – най-ниски заплати в страната

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.