Зам.-кметът Иван Гюров и строителни експертни от Община Разлог проведоха работна среща с екипа на „Детско отделение“ в МБАЛ Разлог

Общинските представители и медицинските специалисти обсъдиха хода на ремонта в Педиатрията, бъдещо разширяване на отделението, както и възможността за изграждане на допълни болнични помещения.
„Ремонтът ще подобри условията за предоставяне на здравни грижи и услуги в болницата. Надяваме се по този начин да помогнем на децата в отделението да се чувстват по-спокойни, докато получават необходимата лекарска помощ, а медиците да упражняват нелеката си дейност в по-добри условия.“, коментира Иван Гюров.Планът на стартиралите дейности включва основен ремонт на кухнята, боядисване на цялото отделение с влагоабсорбиращ, миещ се латекс, подмяна на осветителни тела, монтаж на панелни радиатори и др.

Свързани новини

Рейс директорът на Световната купа по сноуборд: Трасето е много добре

vesito

Не яжте ледени висулки!

vesito

След силните порои: Най-тежко е в Западна България, язовирите – под контрол

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.