Зам.-кметът Дамян Качулски е освободен от длъжност

Трудовият договор на Дамян Качулски, който до момента изпълняваше длъжността заместник-кмет по европейско развитие и иновации към Община Благоевград е прекратен по взаимно съгласие. Причината, е че Качулски има поети ангажименти, свързани с научна дейност, извън България и е невъзможно да съвместява задълженията, тъй като отсъствието му от страната ще бъде продължително.

„Не мога да не се съобразя със създалата се ситуация. Разделяме се по съвсем нормален начин и запазваме добрия диалог. Въпреки всичко имам уверението, че г-н Качулски ще продължи да помага дистанционно на Община Благоевград, с каквото може“, коментира кметът Илко Стоянов.

Дамян Качулски зае поста заместник-кмет по европейско развитие и иновации към Община Благоевград през м. септември 2021 г. Преди това той бе директор на дирекция „Образование“.

Свързани новини

Окръжна прокуратура Благоевград започна разследване за извършен опит за убийство. Подробности за стрелбата в с. Плетена  

bilyana

Турист почина в района на Малък Мечи връх в Рила

vesito

От понеделник до сряда дезинфекцират водата в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.