Зам.- кметовете на община Разлог г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Колчева-Фарфарова, екипът и децата на ЦНСТ- за деца и младежи в Разлог посрещнаха дарителката Емилия Христова и нейното семейство.

С български стихове и „Песен за приятелството“ , подаръци за гостите и вкусно приготвен кетъринг от учениците на РПГ „Никола Стойчев“, децата от Центъра за настаняване от семеен тип благодариха за топлото отношение и помощта на г-жа Христова и нейното семейство. Г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Колчева- Фарфарова също поздравиха дарителката, с възхищение за благородното дело, което осъществява за децата. От името на всички директорката Анелия Гергинина връчи на г-жа Христова специален подарък, благодарствено писмо и красив букет цветя.
„Госпожа Анелия Гергинина и персоналът са невероятно мили хора, от които се усеща любовта и грижата към децата .Чух много мили думи, песни и получих сантиментални подаръци. Много ми се иска да намеря думи ,с които да успея да ви предам емоциите, които изживяхме, но не мога. Просто ще изкажа благодарности към всички дарители и ще напомня – Никога не спирайте да правите добро!“, сподели г-жа Христова.
Г-жа Емилия Христова за поредна година организира благотворителна кауза, включвайки своите последователи в социалните мрежи. Чрез изготвянето на хранителни и тренировъчни фитнес режими г-жа Христова набира дарения за децата и младежите, настанени в ЦНСТ в Разлог. За по-малко от 40 часа тази година инструктурката успява да събере сумата от 3 200 лева. Част от средствата са използвани за ремонт на една от стаите в дома, а остатъкът ще бъде изразходват за нуждите на децата. През 2021 година, благодарение отново на своите последователи, Христова събира средства за закупуване на ученически консумативи и дрехи, част от които остават в помощ на децата и за тази учебна година.

Свързани новини

400 човека от Благоевград и Рила получиха брашно, олио, бебешки пелени

vesito

Важно за абитуриентите! Организират се онлайн състезания с формат на матура по математика, биология, география, физика и химия

vesito

130 новозаразени в Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.