Задаржаха джип с незаконна дървесина

На 8 септември при изненадваща акция в тъмната част на денонощието, проведена в охранителен участък „Катарино“, горски стражари към „ДГС Разлог” са заловили лице, което  транспортира с джип „Мицубиши“ широколистна букова дървесина без контролна горска марка и без издаден превозен билет. На извършителя с инициали Г.К. са съставени 2 акта, а автомобилът и дървесината в него са задържани като средство за извършване на незаконната дейност.

Г.К. е в дългия списък от системни нарушители по Закона за горите в района на Разлог. За периода от 2012 г. до момента той има множество съставени актове за нерегламентирани дейности в горите.

С наближаването на отоплителния сезон изненадващите акции и дежурствата на двусменен режим на територията на Югозападното държавно предприятие ще се активизират.

Свързани новини

Учителка в детска градина в Разлог с COVID-19, изследват целия персонал

vesito

Тримата лекари от онкоболницата в Благоевград вече са излекувани от коронавирус

vesito

Шокови цени! Мешана скара 600 г порция струва 37,00 лв.в заведение на Рилския манастир, туристи похапват мекици по 50 ст.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.