Жители на „Струмско“ искат „легнал полицай” на опасна отсечка в квартала

Жители от квартал „Струмско“ в Благоевград сигнализираха екипа на БНТ, че на една от главните улици в квартала няма поставени никакви ограничители на скоростта в близост до пешеходните пътеки. Само преди година на една от тях беше блъснат човек, който загина. Жители от квартала събират и подписка за проблема.

Улицата е наистина оживена. На нея има две детски градини и училище. Но по цялата улица няма поставени гумени ограничители за скорост. Има поставени табели, които сигнализират за пешеходни пътеки, но някои от тях не работят,съобщи бнт.

Жителите тук казват, че шофьорите се движат с несъобразена скорост и е опасно да се пресича. Някои от тях вече са сигнализирали общината за този проблем, но засега решение няма.

От общината ни изпратиха писмено становище, в което се казва, че вече има изградени съоръжения, които ограничават скоростта, както и пешеходни табели.

 

Свързани новини

Младата звезда Ал. Механджийска завоюва успех в италиански онлайн конкурс, споделя: Щастливка съм!

vesito

Млада жена пострада по време на преход над ски център Картала

vesito

Кандидатът за кмет инж. Румен Томов с дългосрочна програма за развитието на община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.