Живот в планината и със спорт – без дрога

Под това мото премина организираният от МКБППМН – община Банско фотоконкурс по повод Световния ден за борба с наркотиците – 26 юни.

В конкурса взеха участие ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, СУ „Неофит Рилски“, ПГЕЕ – гр. Банско, ПЛТГ „Никола Вапцаров” – гр. Банско, както и ученици от други градове.

Отличените получиха своите награди в Центъра за работа с деца от Костадин Атанасов – зам.-кмет на община Банско и председател на МКБППМН.

Наградените ученици във възрастова категория 1-4 клас са:

1-во място: Ангел Врачков от СУ „Неофит Рилски”;

2-ро място: Йоана Захова от СУ „Неофит Рилски”;

3-то място: Илия Ламбрев и Иван Спасев- и двамата от НУ „Св. Паисий Хилендарски.
Любен Ламбрев от СУ „Неофит Рилски” и Благовест Стоянов от ПГЕЕ – гр. Банско спечелиха първите места в съответно в групите 5-7 клас и 8-12 клас. При най-големите ученици на второ място е Пламен Рашков от ПЛТГ „Никола Вапцаров” – гр. Банско.

Спечелилите първо място получиха фотоапарат, второ място – дигитална фоторамка и трето място – четец с карта памет.

Журито присъди и поощрителни награди за Владимир Ласков и Лазар Пицин, ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, както и поощрителна награда за най-малък участник – Мила Пицина.

МКБППМН – община Банско благодари на всички, които се включиха в конкурса

Нощес служители на РУ Рила при направена справка за самоличност са установили, че 28-годишен жител на Кочериново е обявен за общодържавно издирване от столично РУ на МВР.

28-годишният е задържан с полицейска заповед за 24 часа, днес задържаният ще бъде конвоиран до издирващото го управление.

 

 

 

Свързани новини

Измама? Длъжник от Петрич не знае какво се е случило с вноските му

vyara

Отложиха съдебните заседания в Окръжен съд – Благоевград

vyara

С шествие, панахида и почетен караул отбелязаха117-та годишнина от Илинденско – Преображенското въстание в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.