Женски бой за паркиране пред елитно школо

Че по нашите ширини не живеят особено възпитани личности и човешкият материал е доста некачествен, едва ли някой се съмнява. Вчера втрещени очевидци пред елитното школо „Увекинд“ в „Княжево“ станаха свидетели на особено грозно потвърждение на този факт – женски бой за паркомясто.

За драмата разказва пострадалата на име Лора, чиято фамилия ще запазим в тайна. Жената е предоставила и снимки от отвратителния инцидент. Ето какво се е случило според нея:

Вчера (05.05), 15:30ч пред частно средно училище “Увекинд” в Княжево, майка във видимо неадекватно състояние ме нападна и удари. Бях паркирала колата си и чаках да взема детенце на приятелско семейство. Гледах си в телефона, когато тя паркираше до мен. Слезе от колата и крещейки ми каза , че трябвало да мръдна колата си назад, защото тя не може да паркира. Казах и тихичко, че аз няма как да мръдна по-назад , защото има канал и пропаст, а място има много.(От снимките ясно се вижда.)

След като не помръднах, тя започна да обижда, псува и отиде към училището. Аз не реагирах. Връщайки се с детето си от училището започна да крещи истерично. Започна да ме обижда, че съм “селянка”, продължи с думите, че съм за “бул. Христо Ботев”. Слязох от колата и съвсем нормално и обясних, че няма как да мръдна по – назад. Тя продължи с обидите(няма нужда да ги цитирам), при което аз и казах, че не и отива на годините да говори по този начин и най – малкото детето ѝ е до нея. След тези мои думи, тя ме удари. За малко бях замаяна от удара, ухото ми пищеше и първото, което направих беше да вляза в колата си и да снимам номера на колата и. Подадох жалба в 6-то районно, сезирала съм всички компетентни органи, включително и училището.

С тази моя публикация не целя съжаление. Единственият ми призив към всички хора е, когато станат свидетел или потърпевш на подобна ситуация да се обърнат към компетентните органи. Днес аз ще съм ударената, утре ще е вашето дете или близък. А може би днес ще е удар, а утре нещо много по – страшно? Не толерирайте такива лоши хора, не си мълчете! Тези хора възпитават бъдещото поколение. Това е нашето бъдеще, това на вашите и моите деца.

Свързани новини

200 лв. глоба за млад шофьор, приземил колата си в река

vesito

Момиче загина при катастрофа, колата се преобърнала в канавка

vesito

Катастрофа затвори пътя между Приморско и Китен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.