Жените с тези имена са орисани да забогатеят през 2020

Тази година щастието, късметът и богатството ще долетят при определени дами. Според сметките на астролози, съдбата и звездите ще са изключително щедри към дамите, които носят някое от имената, изброени по-надолу.

Смята се, че освен зодиакалния знак, под който човек е роден, неговото име също играе основна роля за начинът, по който ще протече животът му.

Смята се, че името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Според експерти в областта на астрологията и антропонимика, жените, носещи тези имена са обречени на щастие и богатство през 2020 година:

Светлана

Жените, които носят това име са много целенасочени. Те никога не пропускат предложеният от съдбата шанс. Те просто виждат целта и се насочват право към нея.

През 2020 година има огромна възможност да постигнете желаното и да се насладите на резултатите от поставените цели. Нужно е малко постоянство и вяра и всичко ще се случи.

Наталия

Собственичките на това име са инициативни и ще съумеят да реализират и най-смелите си мечти през 2020 година. Вярно е обаче, че може да се наложи да преминат през доста трудности, до достигането на крайната цел. Ако сте готови на всичко, за да сбъднете желаното, то вярвайте, това е вашата година.

Елена

Тези дами са крехки, но вътре в тях има огромна сила. Те не се плашат лесно от проблемите. Сами изграждат вятърни мелници. 2020 година ще бъде страхотна за вас, очакват ви големи финансови постъпления.

Александра

Момичетата с това име имат силен характер, който им помага в живота. Вие сте здраво стъпили на земята и именно заради това късметът ще е с вас през тази година. Постоянството ще ви помогне да постигнете целите си.

Дария

Тези момичета имат качества на лидери. Притежават естествена харизма, желание на общуват и очарование, които ще им помогнат да решат много от проблемите си.

Полина

Жените, които носят това име, са много позитивни. Те са големи емпати и разбират идеално околните. Могат да намерят общ език с всеки и това много им помага.

През 2020 година това би им донесло финансов просперитет и материално богатство.

Варвара

Това име е много рядко срещано. Все пак тези жени се открояват със сила на духа. Те са свикнали да защитават всички. Тази година те ще бъдат добре възнаградени за това. Спомнете си как са се отнасяли с Бил Гейтс, когато е бил млад, а после какво се случи с него. Може би Варвара ще намери своя Бил Гейтс през 2020 година.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Дневен хороскоп за 05 декември 2020г.

vesito

Странен избор! Фънки се намърда в мини автомобил

vesito

Рецепта на деня: Телешки медальон с гъби

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.