Елена Ташкова с позиция за скандала в структурата на Жени- ГЕРБ

След огромния скандал, който се разигра днес в структурата на Жени- ГЕРБ, Елена Ташкова, излезе със своята официална позиция.
Скандалът се заформи по време на номинациите за нов Национален изпълнителен съвет на Жени-ГЕРБ днес. Причината – номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова не е била издигана от структурата.

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.
Борисов отговори, че разправиите им са донесли загубата на изборите в Благоевград.
От организацията в Благоевград получиха възможността да издигнат други кандидатури и ги гласуваха.

„Кандидати имате много, резултати – никакви. И съм убеден, че няма и да имате“, заяви Борисов.

Ето какво написа Елена Ташкова на страницата си във фейсбук.

Уважаеми приятели и съмишленици,
Сърдечно благодаря на всички, които ме номинираха са член на НИС Жени-ГЕРБ.
Ценя високо доверието, което ми гласувахте, и бих работила безусловно и всеотдайно, за да го оправдая.
Благодаря и на Изпълнителната комисия за направеното предложение да бъда включена в състава на НИС Жени ГЕРБ и вярвам, че то е направено след обективен анализ и преценка на квалификацията ми, на дългогодишната ми работа в структурите на ГЕРБ и на подкрепата, която имам от повечето членове и симпатизанти в Област Благоевград.
За съжаление, след като областният координатор на Жени-ГЕРБ г-жа Адриана Мелниклийска възрази в ефир срещу предложението на Изпълнителната комисия, аз бях подменена в състава на НИС Жени-ГЕРБ с г-жа Росица Димитрова.

Заявявам уважението си към двете дами и към тяхната дейност, но не мога да скрия разочарованието си от факта, че изборът на г-жа Димитрова беше реализиран чрез присъствието на многобройни делегати в залата днес, които са служители на ръководеното от нея дружество „ВиК – Благоевград“.
Вярвах, че изборът на състава на НИС Жени-ГЕРБ ще бъде обективен и прозрачен, без да се позовава на служебни отношения с извънпартиен характер.
Още веднъж благодаря за подкрепата на всички Вас!,написа Ташкова.

Свързани новини

Красота! Удоволствието си има име! Хотелски комплекс „Боже име“- бижу в Балдево!Селски дух…уют и топлина!

vesito

Участници от цялата страна твориха в рамките на конкурса „Водата и земята“, организиран от Музей на водата – Благоевград

vesito

В МБАЛ-Благоевград: Откриха обновена с дарения операционна зала в Родилно отделение

vesito

1 коментар

Благоевградчанин 26.09.2021 16:03 at 16:03

Коя е тази Ташкова????

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.