ЕЛЕКТРОХОЛД ПРЕДСТАВИ ПРИОРИТЕТИТЕ НА ДЕЙНОСТТА СИ В ОБЛАСТ ПЛЕВЕН
Над 3.8 млн. лв. ще бъдат инвестирани в изграждане на нови съоръжения, дигитализация и реконструкция на електроразпределителната мрежа в региона

Електрохолд планира над 3.8 млн. лева инвестиции в изграждане на нови съоръжения, дигитализация и реконструкция на електроразпределителната мрежа в област Плевен до края на 2023 г. Ръководството на компанията представи приоритетите на дейността на електроразпределителното дружество ЕРМ Запад и търговските дружества Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд на работна среща в Плевен с областния управител, кметове на общини и техни представители от областта.

 

За изграждане на нови съоръжения и за присъединяване на нови клиенти през миналата година бяха вложени 1.86 млн. лева, а тази година дружеството инвестира над 2.8 млн. лева. За подобряване качеството на електрозахранване в момента се изпълнява проект за рехабилитация на кабелни линии в Плевен, Кнежа и Червен бряг на стойност 350 000 лева. Над 300 000 лева са предвидени за реконструкция на мрежа ниско напрежение в общините Плевен, Червен бряг, Долна Митрополия и Гулянци. За изнасяне на електромерни табла на границата на собственост в областта са предвидени 370 000 лева.

 

По време на разговорите бяха обсъдени и промените в Общите условия за продажба на електроенергия на битови клиенти от Електрохолд Продажби, както и възможностите за подобряване обслужването на клиентите.

„Целта ни е да поддържаме работещ диалог и сътрудничество с общините, от което да спечелят клиентите и местният бизнес“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Електрохолд провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с кметовете на общини и областните управители на територията, която обслужва.

Свързани новини

Всеки, тръгнал към Гърция тези дни, трябва да прочете това!

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 декември

vesito

Времето днес, прогноза за понеделник, 27 май

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.