Екоминистърът Борислав Сандов инкогнито в Благоевград търси кого да назначи за вр.и.д. директор на БДЗБР

Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов вчера е бил инкогнито в Благоевград, за да търси кого от служителите в Басейнова дирекция „Западнобеломорски район” да сложи на поста временно изпълняващ длъжността директор, докато приключи обявеният завчера конкурс за мястото.

Сандов пристигнал преди обяд и директно влязъл в дирекцията, където провел кратки опознавателни разговори с тримата директори на дирекциите „Административни, финансови и правни дейности“, „Контрол“и „Планове и разрешителни“. С 2-ма от директорките – Гоцева и Ралица Кунева, разговорите били кратки, най-продължителна била срещата му с третия директор – Владимир Стоилов, поради което работещите в БДЗБР предполагат, че днес той ще бъде назначен за вр.и.д. на мястото на Владимир Димитров.

Припомняме, че миналата седмица Димитров изненадващо подаде оставка и тя бе приета веднага от Сандов, дори без да изтече предизвестието, с което се освобождават държавни служители.

Сандов дори не се е обадил в областната управа на Благоевград, където задължително от протокола на съответното министерство информират областния управител при всяко министерско посещение на територията на града, независимо дали се предвижда среща с губернатора, или не.

Информация, че Сандов е бил в Благоевград, имаше само кметът Илко Стоянов – сутринта му звъннали от канцеларията на МОСВ да го уведомят, че Сандов ще отскочи до Благоевград, но с конкретна задача и най-вероятно няма да има време за среща нито с кмета, нито с журналисти.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Двама пострадаха при катастрофа край Симитли

bilyana

Инцидент в м. Бодрост над Благоевград! Скиор пострада тежко

vesito

Задържаха 15-годишен за убийството на възрастна жена в Ловеч

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.