Екипите на ЧЕЗ продължават да работят по единични сигнали в населените места

Служителите на ЧЕЗ Разпределение продължават да работят по подадени индивидуални сигнали в отделни населени места на областите Враца, Ловеч, Плевен и Софийска област. Всички повреди по електропроводите, захранващи цялостно населените места в тези региони с електроенергия, бяха отстранени още през вчерашния ден.

„Екипите ще останат на терен, докато не възстановят захранването и на последната засегната къща. И днес сме командировали допълнителни служители, за да реагираме максимално бързо на всеки подаден сигнал. Активно си взаимодействаме си с кметовете на населените места, които също ни предоставят информация“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Сигнали за нарушено електрозахранване по конкретни улици и адресиможе да се подават на денонощен телефон 0700 10 010, през сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Контакти“ или по имейл на адрес: klienti@cez-rp.bg.

 

Свързани новини

Олиото ще поскъпне още

desi

Защита на света, а не на големите фармации

Regiona

/Видео/ Трогателно: Момче получи подарък кученце от покойния си баща

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.