Евгени Минчев се изгаври с родните тв звезди

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Мира Добрева „оплетена“ в рибарски мрежи?

От времето на леля Кунка в лавката на основното ми училище не бях виждал плетена рокля. Леля Кунка си я плетеше сама, на една кука и даваше съвет как да си оплетат същата домакинката на склада Връбка и леля Нонка – чистачката. Хубави рокли ставаха, слага си по малко парфюм българска роза и водеха хорото на банкета за 8-ми март.

Роклята на Мира Добрева досущ ми напомня описаните дотук. Само че Мира носи други послания, такива на съвременност, обаяние и сексапил. Роклята е меко казано ужасна и неподходяща за знаменитост като Мира. Връх на този кич е плетената розичка, чието реноме я е поставило на толкова видно място. Вижте книгата, която внушава интелектуалност на портрета, обрисуван от рибарска мрежа, плетена роза и бяла роза изобщо. Ще ми проговори ли занапред Мира, ако кажа, че тази рокля разкрива някои части от тялото, които по-добре да бяха оставени на сянка.

Зейнеб с рокля болна от едра шарка…

И наша Зейнеб на витрините на модния зарзаватчийски магазин. Подобно на актрисата Колева описана преди време, тя също е облякла нещо, в което изобилстват подобия на зелен боб, круши, ситна леща, спанак и всичко за една лятна трапеза. Роклята на любимата водеща е като изкарала едра шарка и е изписана предварително. Бива ли момиче, което познава Кремена Халваджан да бъде пусната да се снима и облича така. Чудя се на кои приятели Зейнеб може да подари тази рокля… Режисьорката на „На кафе“ Тара си има дънки, за какво и е рокля в апаратната. Може би на Мон Дьо, който да си направи причудлив тюрбан, докато расте косата му или пък на Веско Маринов за перденца във вилата му.

Цитиридис спешно да си купи огледало!

Момчето, което говори по телевизора и този път се спъва в прага на моите критерии за мода. Огромно сиво сако обгръща не- крехката му фигура и моментално отчита сравнение с облеклото на някой старец, тръгнал за кисело мляко. Още по- кисело ми става от обувките- нелепо сини платненки връщат Цитиридис в предучилищна възраст в урока за съчетаване на цветове. Ами той утре може да реше да съчетае цветна с черно- бяла телевизия и такава с говор и няма. Няма да стане така господин Кольо, та ако ще лично Хачо да ти е твоя звезден покровител по темата. Тесните черни панталони не допринасят към този вече изчерпан външен вид. Те само се опитват да сдобрят възможните начини за прилягане ризата с графитите по вратата зад гърба му. Някой да научи Николайчо в ролята му на публична личност, да умее да позира, защото така ми наподобява нощно пиянде, свърнало да се облекчи на някой ъгъл. Както пееше Лилито, „А в ъгъла, а в ъгъла, ликуваше Бетовен…“ Да, ама не ликува никой до Цитиридис тук.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Фики с емоционална изповед – бил на косъм да спре с пеенето заради…

Regiona

Любимата на Башар Рахал похвали българските зимни курорти

Regiona

Онлайн спорт през телефона навсякъде и по всяко време

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.