Д-р Митев прие дарение от 20 болнични легла

Последното дарение от болнични легла, което  известна фондация  прави за България беше отредено отново за Благоевград. Днес за нуждите на МБАЛ Благоевград бяха доставени от Швейцария 20 болнични легла и редица помощни средства и комсумативи, които директорът на лечебното заведение д-р Митев прие с огромна благодарност. „Леглата ще бъдат от голяма полза за нас, тъй като базата като цяло е остаряла и има нужда от подмяна. И особено сега, в този тежък момент за всички болнични заведения и нуждата от непрекъснато разширавяне на легловата база заради растящия брой на хоспитализираните лица, всяка помощ е от изключително голямо значение“.

Преди по-малко от две години благодарение на общински съветник Гергана Муртова Благоевград, получи първото си дарение от фондация Естер де Помери: 30 легла бяха дарени на СБАЛО „Св.Мина“ и 16 легла за новородени – на Акушеро–гинекологично отделение към МБАЛ – Благоевград.

 

 

.

Свързани новини

„Фолксваген Шаран“ блъсна жена на пешеходна пътека

vesito

Шофьор на фирмена кола катастрофира пред благоевградската полиция

desi

Осигуряват топъл обяд на 100 човека с ниски доходи в община Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.