Дъщерята на Глория: Готова съм за „Евровизия“

Амбиция да участва на „Евровизия“ има Симона Загорова. Щерката на Глория от години мечтае да се пусне в престижния музикален конкурс, пише novini.bg.

Загорова била твърдо решена да се покаже пред целия континент още преди година. Тя създава песен, но през 2019 г. България не излъчва участник заради икономически причини.

„Парчето си е готово. Ще го представя само за конкурс като „Евровизия“ – признава дъщерята на Глория. – „Преди години имах голяма амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на „Евровизия“. Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили, значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи“, добавя още младата изпълнителка.

Симона често е сравнявана с известната си майка – Глория. Това вече не прави впечатление на Загорова, която е тръгнала по собствен път.

„Казват ми, че приличам на нея. Гласът ми е като на майка ми. Гледам да се развивам по мой начин. Към мен очакванията са завишени заради майка ми, която е постигнала толкова много. Откакто съм се родила, беше ясно, че аз ще пея. Моето семейство винаги ме е подкрепяло“, казва Симона.

Загорова има вечерен час, докато е непълнолетна. Всяка вечер тя трябва да е вкъщи точно в 10:30.

„Бях много контролирана – спомня си щерката на Глория. – До 18-годишна възраст имах вечерен час. Имаше реверанс – 15 минути. Ако закъснеех повече, майка ми заключваше вратата. И не искаше да ме пусне вкъщи. Това ме научи да съм изключително точна“, признава Загорова.

Певицата от няколко месеца се носи на крилете на любовта. Симона има сериозна връзка с Даниел. Момчето, пленило сърцето на изпълнителката, е полицай.

„Много го обичам – откровена е Загорова. – Нещата между нас са много сериозни. Радвам се, че го срещнах и е част от живота ми. Той ме вдъхновява. С мен е навсякъде. Идва по участията ми. Знае, че съм щастлива. Имаме си пълно доверие“, добавя още Загорова, която скоро ще отвори своя музикална школа, където ще преподава.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Анита Мейзер захапа „Мисис България“

Regiona

10 изумителни факта за кръвта

Regiona

Рецепта на деня: Сукана баница със сирене и шунка

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.