Доста емоционален и изпълнен с много страст ден за Овен, Лъв и Стрелец

Нашите действия понякога ще бъдат крайни, дори ще са изненадващи, както за околните, така и за самите нас.

Най-голяма инициативност ще проявяваме в посока, в която сме емоционално обвързани по някакъв начин, нещо, за което душата ни копнее най-много, нуждае се…

Ще е интересно, но то може да изригне като вулкан и да преобрази света около нас.
Ако нямаме вътрешни конфликти, тогава те няма да се изразят навън и обикалящата среда, в която съществуваме по-скоро ще ни ентусиазира, подкрепя, ще повдига тонуса ни.

Това е чудесен ден, през който можем да укрепим нашите сърдечни връзки като съчетаваме всичко горе- описано с повече красноречие и разбиране, готовност да помагаме или да се грижим за любими хора.

Луната в Рак е в най-голямата си сила и традиционно през това време нашата връзка с обикалящата действителност е по-цветна от към преживявания и съответно по-пълна като нюанси, които сме способни да видим…

Трудно прикриваме истинските си чувства, това важи и за отсрещната страна. Ако е налице вид неудовлетворение, то ще ни подтикне да се борим, за да променим ситуацията.

По-нервно или агресивно поведение ще се очаква от хора, които не приемат, че са оценени по достойнство, не са сигурни и стабилни на различни нива или усещат, че трябва да извършат своеобразен „завой“ в живота, за да наместят пластовете под краката си.

Мнозина имат предчувствия, показателни сънища, които е препоръчително да бъдат отчетени и като особено верен ориентир…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, изпълнен с много страст, ярка впечатлителност, а инстинктите ще ви бъдат верен ориентир, така че да съумявате да спечелите онова, което най-силно желаете или поне да защитите интересите си. Спонтанно или изненадващо, мнозина ще спечелят днес- морално удовлетворение, подарък, подкрепа, шанс за финансови постъпление. Може да сте силно ангажирани с кауза- да подобрите средата си на съществуване като укрепите семейни или сърдечни връзки ,справите се с множество битови задачи за решаване. Хора от близкото ви обкръжение ще повдигат адреналина ви, често ще ви ентусиазират, включително като се концентрирате върху теми, които ще ви действат обогатяващо…

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста емоционални разговори, те ще осветят важни за вас връзки с партньори или други личности от близкото ви обкръжение. В повечето случаи ще получавате подкрепа от важни за вас хора, но не е изключено и тонът да се повиши или да ескалират някой спорове, но те могат да бъдат и конструктивни, подобно на това, че след своеобразен пик от преживявания, вид изказвания, всичко се намества по меса и съответно се успокоява. Разбира се, в този процес е необходимо да се проявява съзнателна толерантност и разбиране към отсрещната страна. Разбирате истинските чувства- интуитивно или под въздействие на случващото се и нека то да ви порадва. Ако днес всичко е наред във вашите връзки, това ще е отличен признак.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, които по правило ще отхвърлите отлично, енергично, може да почувствате прилив на енергия и адреналин, когато трябва да се справите с приоритети, които са натрупани във времето и все още не са разрешени. Справяте се с дела, които се отнасят до комфорта ви на съществуване, с дома, семейството, в този сектор могат да ескалират внезапни и позитивни преобразувания, следствие на подкрепа, усилия, които полагате, не са изключени и изненади, в повечето случаи ще са позитивни, разтоварващи напрежение, явяващи се като изход и развръзка, ако се стремите към това…

Риби, Рак, Скорпион– днес интуицията ви ще бъде значима, над средното ниво и вие инстинктивно ще усещате най-вярната посока, ще изпъквате, ще правите силно впечатление и ще указвате още по-значимо въздействие на близкото си обкръжение, възползвайте се по оптимален начин от шанса да направите пробив в избрано направление. Може да вземете решения, да проведете емоционални или разяснителни разговори, които ще от отключат внезапни преобразувания и в повечето случаи позитивни. Няма да ви липсва внимание, не са изключени изненадващи известия, предложения, които ще разнообразят ежедневието ви, ще го освежат. Можете да промените отношенията си в позитивна посока чрез разговори или да прекарате доста емоционални, цветни мигове..

Свързани новини

Дневен хороскоп за 31 януари 2021г.

vesito

Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme
Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в село Баня в серия от кулинарни събития

vesito

Перверзник със стълба наблюдавал как туристки се преобличат в роден СПА курорт

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.