Докъде я докарахме!? Интелигентна възрастна жена спи по пейките в центъра на Благоевград

Елена Костадинова от Благоевград показа в една снимка мъката на възрастните хора в страната. Тя качи снимка в групата „Видяно в Благоевград“ на възрастна жена, която спи по пейките в града и със сигурност има нужда от помощ.

„Интелигентна възрастна жена днес спеше на пейка в центъра на Благоевград. Запитана дали има нужда от помощ, тя каза, че всичко е наред…Остана обаче съмнение, че това не е така…“, написа под поста си Елена Костадинова.

Остана загадка коя е тази жена и защо спи на улицата. Кой го допусна да стигне до тук тази госпожа!? От фотосите се вижда, че до нея има чанти бягаж, вероятно не е могла да стигне до поставената си цел и е останала под открито небе.

От коментарите стана ясно, че същата госпожа вчера е спала на една пейка при Младежкия дом в Благоевград. От кога тя е на улицата, не е ясно.

„И аз съм я виждала на ул „Васил Левски“ да спи на една пейка .На въпроса има ли нужда от нещо тя каза ,че всичко е наред. С детето и дадохме пържени филий …Взе ги с триста зора“, коментира Мариана Славкова.

Друга пък отбеляза,че като остарее човек, вече не е нужен на никой! „Но, тя старостта идва бързо, така че всеки по реда си. И отгледаните деца стареят….“

„Горките стари хора, никому ненужни, къде да отидат? Колелото се върти и скоро и виновните за това ще са на същото дередже, ще им бъде върнато!“, коментира Надежда Томова.

Свързани новини

Черпак с мерак! Благоевградчанката Вяра Ненова готви вкусна шупла със сирене

vesito

Детските градини и ясли в община Банско започват работа от 26 май

vesito

Поискаха допълнение към експертиза по делото срещу „Братя Галеви“

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.