Дневен хороскоп за 8 май 2021г.

Луната в Овен ще повишава тонуса и адреналина ни, ще ни подтиква да се борим за онова, което сме си поставили за цел и задача. През първата част от деня това влияние може да е съпътствано от известно нервно напрежение, което може да прерасне в раздразнителност, която трябва да овладеем.

Денят е подходящ да оздравим важни за нас връзки, може се срещаме със стари приятели и да прекараме деня в компания, която ще ни действа позитивно, ентусиазиращо.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да сте леко напрегнати поради допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите, внимавайте това да не прерасне в недоразумения в дома и семейството ви. Вие ще диктувате „правилата на играта“, така че от вас зависи емоционалния фон, който ще зададете за вас и обкръжението ви.

В следобедните часове и вечерта водите конструктивни разговори, получавате важна информация, може да оздравите приоритетни за вас връзки, може да се разтоварите в приятна компания, да се видите със стари другари и т.н. Денят в общи линии е позитивен, действащ позитивно на тонуса и настроението ви.

Телец, Дева, Козирог– първата част от деня не протича по предварителен график, може да се наложи да отхвърлите ангажименти, които са натрупани и неразрешени. Не е изключено и да възникнат подобни въпроси, в такъв случай се опитайте да ги разрешите конструктивно, без напрежение и в по-неприятна форма конфликти.

През втората част от деня тази мощна енергия се канализира в позитивна посока, може да прекарате часовете нетрадиционно, но приятно и ефективно едновременно. Може да получите подарък- буквално и в по-широк смисъл, неочакван изход, решение, което ще ви действа разтоварващо.

Близнаци, Водолей, Везни– през целия ден няма да ви липсва компания и внимание, но през първата- могат да възникнат някой спорни въпроси, така че да ви се налага да защитите интересите си. Може да узнаете тайни или да чуете/изкажете думи, които да осветят казуси, които са пренебрегвани, но внасят известно напрежение. През втората част от деня водите конструктивни, приятни разговори, може да се срещнете със стари приятели, също- да оздравите важни за вас отношения.

Риби, Рак, Скорпион– налага ви се да отхвърляте множество ангажименти през първата част от деня, някой от тях могат да бъдат допълнителни и непредвидени и това да се превърне в повод за мобилизация или известно напрежение. В друг случай- налага се да защитавате интересите си. Пазете се от повишени разходи или нецелъсобразни…подобни влияния. През втората част от деня може да наваксате с пропуски, да се докажете, така че да получите морално удовлетворение, подарък- в един по-широк смисъл. Прекарвате втората част от деня нетрадиционно, но и приятно, могат да се появят хора или обстоятелства, които да повдигнат адреналина ви.

Свързани новини

Най-известният мафиот в държавата кани 24 души на шампанско в НДК

Regiona

Хороскопът на Алена: Стрелците обмислят нова дейност, Козирозите осъществяват идеи

vesito

Празник във Вътрешно отделение на МБАЛ-Благоевград! Гергана Манева почерпи за ЧРД

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.