Дневен хороскоп за 30 юни 2022г.

Транзитната Луна е в последните градуси на зодиакалния знак Рак и може да отключи ярки емоционални преживявания, съответни реакции, които са спонтанни, крайни, способни да доведат до промени, които образно казано- „ завъртат колелото на съдбата“ в живота ни.

Дребни действия имат широко отражение или външни фактори ни влияят, увличат ни в общ поток на преобразования, а онова, което трябва да направим ние- да проявим повишена приспособимост, за да извлечем най-доброто.

Луната е нарастваща, ден след новолуние, така че денят предразполага към повишено ускорение в определена посока, която задаваме със свой избор, действия и т.н.

Не е лесно да проявяваме компромиси, но е хубаво да се пазим от конфликти, които ще предизвикат обратен от очаквания резултат. Вътрешно напрежение може да рефлектира върху околните…

Денят е показателен- до колко сме способни да отчитаме отсрещния интерес, да проявяваме толерантност и т.н. Липсата на такива могат да за влачат загуби или падане от високо, хубаво е да се има предвид…

Овен, Лъв, Стрелец- денят е напрегнат, дребни действия може да имат широко отражение върху ключови въпроси, които касаят вашата сигурност, базисни приоритети, отразяващи се върху най-близки и семейни отношения или такива, които засягат репутация и обществено положение. Имате избор или може да ви се налага да нпаравите такъв, все едно сте на прага на житейски кръстопът и това да определи бъдеща посока на развитие.

Телец, Дева, Козирог– водите напрегнати разговори, преговори, които могат да имат широко или дори превратно отражение върху лични или делови взаимоотношения. В този процес може да узнавате тайни и да се възползвате от тях. Ден след новолунието се задават тенденции за дълъг период от време. Това новолуние беше в кардинален знак, в първите градуси и асоцианивно може да е от „корен“ и да се отрази на връзките ви. Може да ви се налага да правите компромис, да бъдете по-адаптивни, да промените нещо, за да получите различен и по-добър резултат, вие ще решите. хубаво е съзнателно да избягвате конфликти, които може да имат широко отражение..

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, част от които може да внесат известно напрежение в душата ви, да рефлектират върху взаимоотношения с колеги. Ако на работното ви място се налагат промени, това ще бъде по-видно, възползвайте се, канализирайте тенденциите в желано направление, защото в началото винаги по-лесно се влияе. Скъсани делови контакти или договори- едва ли ще се възстановят. Ако нещо препятсва благонеднствието и реализацията ви, това ще бъде по-видно и нека да е повод да го отстраните.

Риби, Рак, Скорпион- инициативността ви ще е много висока, често ще се оказвате в център от внимание. Ще се стремите да въздействате позитивно на финансовото си благосъстояние, да защитите интересите си, но за целта ще трябва да проявявате повишена адаптивност, диалогичност, съзнателно да избягвате конфликти, които могат да ви нанесат щети.Денят предразполага към недоразумения, противопоставяне на интереси. Добрата новина е, че можете да насочвате тенденциите над обичайното. Може да се чувствате предизвикани, да се тества тъпрението ви. Денят е натоварен с ангажименти, делегирайте отговорности и се насочете към най-важното, за да сте по-ефективни…

Свързани новини

Рецепта на деня: Кралска салата

Regiona

Деси Димитрова се пусна чисто гола (СНИМКА)

Regiona

Рецепта на деня: Сочен сладкиш със сини сливи

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.