Дневен хороскоп за 29 ноември 2020г.

Практичните настроения ще ни подтикват да действаме особено упорито и волево, когато отстояваме интересите си. Ако някой действа против тях, тогава ответната реакция ще бъде доста крайна, ярка, понякога преувеличена.

Ден преди Новолуние и Лунно затъмнение започват да ескалират важни новини, показателни събития, вид развръзки.

Склонни сме да слагаме цена на хора, обстоятелства и т.н. и според съответните оценки- действаме целесъобразно, стабилизиращо, поне в повечето случаи.

Отличен признак е днес да получим вид подкрепа, подарък, добри новини, това ще е признак, че се движим в правилна посока и можем да очакваме успехи и в бъдеще…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви възможност да защитите интересите си, да подействате позитивно на онова, което имате-общо или пък да получите подарък…Могат да ви подкрепят реални събития, важни за вас хора или това ще са решения, които ще са целесъобразни. Същевременно, ако има противопоставяне на желания, очаквания, то те ще ескалират и в късния, следобед, вечерта могат да прераснат в по-бурни дебати и със съответните последици.

Телец, Дева, Козирог– под влияние на ярки емоционални преживявания сте, които ви мотивират да действате волево, решително и до краен предел, така че да защитите интересите си и получите желаното. Звездите продължават да осветяват важни за вас отношения, лични или делови. Не са изключени разяснителни разговори, решения с по-широко отражение.

Добрата новина е, че в повечето случаи вие ще насочвате тенденциите, от вас зависи крайният резултат. Думите ви имат чуваемост, често се оказвате в център от внимание, възползвайте се по оптимален начин…

Близнаци, Водолей, Везни– мнозина ще имат нужда да намалят темпото, да си починат или пък ще се захванат с дела, въпроси, които са се натрупали във времето, но са останали неразрешени…сега можете да наваксате с пропуски, да откриете варианти на развитие пред себе си, особено, ако ги търсите. Склонни сте да анализирате миналото, да правите равносметки, вероятно и не без причина. Ескалират показателни събития, които ви показват какво трябва да оставите зад гърба си, да промените, преди да продължите напред.

Ако има някакви тайни, то те също ще се проявят и със съответните последици. Вечерта ескалират разяснителни разговори, не са изключени важни новини и т.н. Можете да разчитате на практичните си оценки, които ще ви насочват в правилна посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят осветява важни за вас взаимоотношения, лични или делови. Денят е особено подходящ да укрепите партньорски връзки, да привлечете на ваша страна вид опека от влиятелни личности или такива, които влияят на вашето бъдеще, ще имате такава възможност. Надеждните контакти ще се укрепват още повече, понякога и като кроите планове и за по-далечни перспективи на развитие.

Ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате, това ще е сериозно указание, че са необходими осезаеми промени или определени личности ще останат зад гърба ви. Водите емоционални или разяснителни разговори и нека те да бъдат и конструктивни, полезни…

Свързани новини

Отчаяна майка изкарва луди пари като уебкам модел (СНИМКИ)

Regiona

Как да не повтаряме грешките на родителите си

Regiona

COVID-19 покоси легендарния японски дизайнер Кензо Такада

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.