Дневен хороскоп за 28 юни 2022г.

Молучаваме ценна информация, новини, които могат да клонят към развръзки или ни разкриват по-далечни преспективи на развитие, съответно с какво можем да продължим напред и какво трябва да оставим зад гърба си.

Показателно време за взаимоотношенията.

В следобедните часове- Луната вече е в Рак, отключва ярки емоционални преживявания, които могат да преобразят света около нас следствие на прозрения, преобразуващи ситуации от силни чувства и съответни решения.

Ден преди новолунието случващото се много може да прилича на приключване на една тема, приоритет от нашия живот и преди да се отвори нова…

 

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня се осветяват важни за вас връзки, може да получите новини, да проведете разговори, които показват на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви подкрепя, в каква посока се насочват вашите взаимоотношения. В живота ви може да съществуват хора, които ви подават ръка, действат ги стабилизиращо, ентусиазирах ви и т.н.. Но не е изключено да има и други, които ви разочароват и на които гледате от един друг и прикрит до този момент ъгъл. Ценете високо онези , които ви подкрепят, изчистете недоразумения, но и се дистанцирайте от лица, които нямат място в бъдещето ви развитие. През втората част от деня сте доста емоционални, вероятно и не без причина, може да се замислите за базисни преобразования или да възникнат такива подсказки, които касаят дома, най-близката среда, вид сигурност и т.н.

Телец, Дева, Козирог- през първата част от деня можете да спечелите нещо важно за вас или денят е конструктивен, резултатен, продуктивен. Подходящо време да се концентрирате върху текущи дела, които могат да ви подействат обогатяващо или ще ви помогнат да се докажете, да извоювате по-престижни позиции на работното място… Да направите важни стъпки, които ще допринесат за по-доброто ви обществено положение. През втората част от деня- водите доста емоционални разговори, в тях може да се разкрият някакви истини… Възползвайте се, за да оставите зад гърба си недоразумения, някои различия, за да не позволите те да се пренесат и през новия лунен месец и със съответните последици в вашите връзки. Все пак, ако трябва да прекратите определени контакти или дори договори, това ще бъде особено видно през втората част от деня.

Близнаци, Водолей, Везни- през първата част от деня вие все още и много силно въздействате на околните, с по-голяма лекота привличате онова, което най-силно желаете. Водите доста конструктивни разговори, преговори, които могат да стабилизират важни за вас връзки, ако имате нужда от това. Интересни, полезни новини, предложения… През втората част от деня- ежедневието забързва своя ритъм, може да е съпътствано с известно напрежение поради допълнителни ангажименти, понякога непредвидени и т.н. Не са изключени допълнителни разходи, нека да бъдат и целесъобразни. Нараства известна раздразнителност, причините могат да бъдат различни, например- налага се да защитите интересите си, може би да действат е различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди, като делегирате отговорности, успеете да наложите мнението си, понякога и в обективно сложни ситуации. Ако това е невъзможно, тогава може да вземете решение, което е с широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня вашите действия са високо ефективни, можете да наваксате с дела, които са изостанали във времето, но са важни за вас. Имате шанс и да направите важни крачки, които да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Подходящо време да се доберете до алтернативи за печалба, ако се нуждаете от такива или пък предстоят развръзки, определящи събития или подсказки, които показват- в каква посока се развиват приоритети, които имат значение за вашето финансово състояние, но и най-близка среда на съществуване, понякога и недвижимо имущество. През втората част от деня водите доста им сонал ни разговори, провеждате подобни срещи, които могат да оставят траен отпечатък в сърцето ви, съзнанието ви или да имат някакво превратно значение..

Свързани новини

Салата от кейл – суперхрана за студените месеци (ВИДЕО)

Regiona

Рецепта на деня: Идея с вчерашни палачинки

Regiona

Рецепта на деня: Оризови палачинки с банан

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.