Дневен хороскоп за 28 март 2021г.

Днес сме под влияние на Пълнолуние, което ще разпали силни чувства, вероятно разяснителни разговори, обяснения, които ще „осветят“ нашите партньорски отношения или важни за нас връзки и нека случващото се да ни порадва.

При всички случаи- ще можем да влияем на отношенията си, можем да оставим трайна следа в нечие сърце, а тенденции, които ще зададем ще ни влияят поне през идните около две седмици.

Правим си равносметки, разгарят се силни страсти, ескалират развръзки или показателни събития, които пак така показват до колко гледаме в една посока с любими хора.

По време на Пълнолуние емоционални преживявания са приповдигнати, по- ярки, нека да канализираме тази мощна енергия в една конструктивна посока, която ще оздрави и хармонизира контакти, които ни вълнуват и са обект на нашето внимание.

Ще имаме такава възможност и като проявяваме по-голяма диалогичност, разбиране към отсрещната страна. Но сега това ще бъде факт предимно тогава, когато действително гледаме в една посока с определена личност. Тогава ще преживеем доста чувствени и запомнящи се мигове, ще се въодушевяваме от взаимност и  вид споделяне…

Ако са на лице различия с отсрещната страна, тогава те ще прераснат в по-остри дебати и дори конфликти със съответните последици…

Мнозина днес ще предпочетат да прекарат деня навън и ако добре сме избрали компанията си, тогава денят ще е доста цветен, приятен…

Овен, Лъв, Стрелец– Пълнолунието осветява вашите партньорски отношения и нека те да ви порадват. При всички случаи, днес ще се набележат в по-ярки краски всички силни или слаби страни във важни за вас връзки и нека това да се превърне в повод да преумножите позитивите и отстраните евентуални слаби звена. Тенденции или събития от днес могат да имат по-широко отражение, поне за идните две седмици, така че е хубаво да насочвате внимателно. Появяват се хора, които ви въодушевяват, вълнуват, правят деня по-цветен, запомнящ се. Чудесен признак е, ако цари разбирателство между вас и любими личности, ще можете да разчитате на това и в бъдеще.

Телец, Дева, Козирог– Пълнолунието днес ви дава по различни поводи и начини пълнота от знание, която засяга материалната ви сигурност, вид стабилност на различни нива, която може да включва и професионалната ви реализация или вид подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Денят е динамичен, интересен, изпълнен с множество възможности, които да повдигнат духа ви, защото се справяте отлично. Но ако има „подводни камъни“ или неща извън контрола ви, то те също ще бъдат по-видни от обикновено. Нека това да е повод да ги отстраните или направите добре премислени стъпки в тази посока, това ще има дълготрайно и оздравително въздействие.

Водолей, Везни, Близнаци– вашата инициативност е много висока, вие указвате съществено влияние на околните, възползвайте се по оптимален начин, за да насочите важни за вас връзки в една по-добра, хармонична или вълнуваща посока. Не са изключени разяснителни разговори, обяснения, които в повечето случаи вие ще инициирате…Думите ви имат широко отражение… Можете да прекарате прекрасен и въодушевяващ ден навън, в приятна компания, да оздравите партньорските си отношения…Ако има различия обаче, те също ще бъдат по-видни…

Риби, Рак, Скорпион– това Пълнолуние е показателно за вашите най-близки отношения, включително в дома и семейството, също- контакти, които могат да допринесат за благоденствието ви. Може да проведете разговори, които да разяснят подобни връзки, вие разбирате на кого можете да разчитате, евентуално кой и какво ви дестабилизира финансово и не само. Същевременно точно днес е подходящо да насочвате и като преговаряте, а това ще ви подейства обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл. Денят е емоционален, не протича по предварителен график, но може да ви възнагради за полагани до този момент усилия в приоритетно за вас направление. Пред вас се оформят варианти, особено, ако сте ги търсили, а вие ще направите избор.

Свързани новини

Котка зарази лекарка с COVID-19 в Тайланд

Regiona

Кубрат и Тервел влизат във Фермата 8?

Regiona

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.