Дневен хороскоп за 28 май 2022г.

Луната в Телец е много силно поставена, „екзалтира от този сектор“, така че денят ще бъде в повечето случаи приятен или ползотворен, даващ възможност да допринесем за комфорта си, да спечелим нещо важно…Към Луната днес ще се присъедини и Венера, която ще премине в Телец. Венера също е много силно поставена в Телец, тя е на „трон“. Така се получава мощен акцент, който ще ни подтикне да бъдем „здраво стъпили на земята“, да действаме целесъобразно и т.н. Същевременно фокусът върху материални приоритети може понякога да ни действа и по-песимистично. В някой случаи- ще ескалира пестеливост,  в други- повишена борба или противопоставяне на интереси. Ще се стремим да си върнем нещо, което е наше, но са ни го отнели, ако ние дължим- перманентно ще ни се напомня, че трябва да се разплатим. Ще променяме стойност на хора и обстоятелства, всяко нещо ще си има своя цена и тя често ще бъде критична. Тази тенденция ще ескалира до 12 юни в различна степен.

Въпреки всичко, Венера в Телец постепенно ще ни направи по-устойчиви, постоянни, когато сме открили онова, което е истински стойностно за нас- от любов до вещи. Така че докато Венера е в Телец /до 23 юни/- ще удържим, преумножим това, което е наше и желаем най-много. Също- ще се разграничим от обстоятелства, които ни нанасят щети, ще се разделим с онова, което не е наше, няма място в бъдещото ни развитие.

И така, днес Венера преминава в Телец, така че настроението ни ще е по-неустойчиво, особено през втората част на деня, не са изключени изненади, непредвидени събития, не може да са внезапни шансове или предизвикателства, рязък завой и нека той да е креативен, така че да се извлекат ползи и чрез повишена адаптивност. Необходимостта от такава ще расте…

Овен, Лъв, Стрелец- днес вероятно ще почивате активно, а през втората част от деня- ежедневието ще забърза своя ритъм, не са изключени и изненади и нека те да допринесат за доброто ви настроение, да освежат и разнообразят ежедневието ви, крайният резултат много ще зависи от собствената ви адаптивност, такава може да се наложи…Шансове да спечелите нещо- материално, морално, но ако сте в дълг, това пак нака ще се прояви.

Телец, Дева, Козирог– днес ще се чувствате в свои води и влиянието ви върху околните перманентно ще расте. Венера навлиза в Телец и до 23 юни ще ви надарява с доза късмет, вие по-лесно ще постигате целите и желанията си, с по-голяма лекота ще печелите внимание, одобрение, симпатии…Следобед ще изненадвате другите, но може да ги предизвикате и те да реагират така. Ставате все по-безкомпромисни и критични, в оптимален случай- това ще ви разграничи от онова, което е изгубило своя смисъл, не ви носи полза, тази тенденция ще ескалира до 12 юни.

Близнаци, Водолей, Везни– все по-важна тема се превръщат- дома, семейството, лични приоритети. Ще можете да подобрите най-близката си среда на съществуване, да хармонизирате най-близки връзки, да се справите с приоритети, които са се натрупали във времето. Ако ви се налага да наваксате с изостанали дела, ще имате такъв шанс. Въпреки всичко, може да ви се струва че трябва да направите някакъв компромис, да изчистите недоразумения с любими хора. Имате възможност да въздействате до 12 юни, след това всичко ще се развива по инерция…

Риби, Рак, Скорпион– навлизате в период, през който вашите взаимоотношения, партньорски, лични или делови- ще се променят и в повечето случаи- в позитивна посока. През следващия около месец ще се радвате на повече добронамереност, разбиране от отсрещната страна. Все пак може да ви тормози неразрешен казус, спорен въпрос, нещо, което е извън контрола ви или при взаимодействие с хора извън близкото ви обкръжение. Имате втори шанс да се справите с това предизвикателство като анализирате миналото и използвате различен подход, за да получите по-добър резултат в бъдеще. Оптимален срок- до 12 юни, после по-голяма част от тенденциите ще се движат по инерция. Днес информационният поток е усилен, може и да ви носи изненади, нека да са и приятни…

Свързани новини

Селин Дион гасне

Regiona

Казано просто: Какво е биткойн?

Regiona

Дженифър Лопес се отказа от сватба

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.