Дневен хороскоп за 28 декември 2020г.

Луната в Близнаци ще продължи да усилва информационният поток, получаваме ценно знание, от което да се възползваме..

Днес са възможни доста разяснителни разговори, които ще засягат нещо ценно за нас- от чувства до приоритети, които се отнасят до- по-далечни перспективи на развитие, сигурност, начини на придобиване на желаното и т.н.

От една страна ще можем да разгадаваме тайни, там къде ги има, нещо нечестно и илюзорно, а от друга- няма да бъдем автоматично предпазени от манипулации и изкривяване на истината и вероятно ще разберем за това едва след като премине някаква еуфория, преувеличени или понякога изкривени представи…

Все пак и докато Луната е в Близнаци- общуването е най-голямото богатство, повод за възможности, понякога допълнителни като варианти, които ще изплуват следствие на споделени идеи, намерения, предложения и т.н.

Полезно е в този процес да се придържаме към факти, за да не се разминем после с резултата.

В друг случай- денят преминава леко но се разпиляваме в различни посоки, известия, комуникация, определени личности могат да ни отвличат от първоначално заплануваното…

В оптимален вариант- разтоварваме се в приятна компания..

Мисълта е доста изобретателна и находчива, традиционно през това време всичко се случва с по-голяма лекота, но трябва да се хващаме за мига и да не го пропускаме…

Овен, Лъв, Стрелец– денят осветява важни за вас връзки, лични и делови отношения. Изяснявате чувства, ако има недоразумения, подходящо е да ги изчистите днес. От друга страна, хубаво е да се пазите от преувеличения, които допълнително могат да усложнят някой ситуации или ще се разминете с очакванията. В оптимален случай- сверявате си часовника с реалността…В друг случай- набелязвате по-далечни хоризонти на развитие, които пак така засягат взаимоотношения, договорки с определени личности. Общуването е повод за възможности, понякога невидими до този момент. Все пак е полезно да се пазите и от манипулации.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но не протича по предварителен график, защото могат да възникнат допълнителни задачи или хора от близкото ви обкръжение променят плановете ви. Информационният поток е много усилен, водите разяснителни разговори, които ще ви помогнат да защитите интересите си. В друг случай- ще разберете в по-ярки краски на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети…Все пак не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и важни за вас хора. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

Водолей, Везни, Близнаци–  инициативността ви днес е доста висока и по един естествен начин ще привличате внимание. Възползвайте се по оптимален начин, вие определяте емоционалния фон, задавате тенденции…Фокусирате се върху практични приоритети и ако има нещо, което точи ресурсите ви, дестабилизира ви на различни нива, предимно финансово, но не само, то днес можете да го идентифицирате и отстраните. В оптимален случай- харчите повече, за да удовлетворите свое желание, това  е полезна инвестиция…Все пак повишени разходи са вероятни, но е хубаво да се пазите от вид манипулации в тази посока…

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, може да ви се налага подчертано да балансирате между лични и служебни въпроси…В друг случай- справяте се с въпроси, които са се натрупали във времето и сега наваксвате. Денят е подходящ да укрепите близки връзки, в семейството, но не само, ако има недоразумения, да ги изчистите…В друг случай, може да имате нужда от почивка, да обърнете повече внимание на любими хора…пазете се от преувеличения или изкривявания, разпиляване в различни посоки. От друга страна- ако има някакви грешни представи- ще ги идентифицирате.

Свързани новини

3 зодии с лош късмет през 2021

vesito

Дневен хороскоп за 08 юни 2022г.

vesito

Това е новата тийн сензация

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.