Дневен хороскоп за 26 януари 2022г.

Луната в Скорпион ще продължи да „ дълбае“ в дълбините на нашето подсъзнание, това на околните…

А от там ще продължат да изплуват- страхове или голяма сила…

Днес можем да се сблъскаме с някои истини или спирачки, особено през първата част от деня. В такива моменти ние можем най-добре да демонстрираме себе си, съответно- как може да се справяме с предизвикателства и необичайни ситуации, които ни подтикват да се мобилизираме, да дадем най-доброто от себе си, да проявим вид креативност, адаптивност и т.н.

През първата част от деня е препоръчително да избягваме конфликти или спорове с влиятелни или власт-имащи личности, вероятността да се разберем с такива не е твърде голяма.

Интуицията е забележителна, може да имаме предчувствия, в такива периоди е добре да не пренебрегваме вътрешния си глас….

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да имате усещането, че част от хората от вашето обкръжение ви предизвикват. В друг случай- водите разяснителни разговори или нелеки разговори, узнавате истини, можете да надникнете отвъд видимото, така че в по- ярки краски да разберете- кой допринася за благоденствието ви или действа срещу вас и интересите ви. Това може да се превърне в повод да защитавате интересите си, да изграждате вид стратегии или пък да преосмислите някой контакти, да ги трансформирате или да се дистанцирате от личности, които нямат място в бъдещото ви развитие. Имате силна интуиция, възможни са чувствие, които е добре да не пренебрегвате…

Телец, Дева, Козирог– отново във фокус са вашите взаимоотношения, лични и делови, партньорски връзки и т.н. Звездите ще изискват от вас да преодолеете някакво предизвикателство, което ще ги укрепи. Но това ще изисква и доза компромис. Ако това е невъзможно, тогава днес може да охладите, дори да прекратите някой контакти. Успехите днес и дори финансовото ви състояние е като скачени съдове за подкрепата и одобрението на околните. Те могат да се превърнат в своеобразна спирачка за вашето благоденствие, но ако си изградите стратегия, чрез която да обедините усилия с важни за вас хора, тогава ще спечелите, а не обратното.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е доста натоварен от ангажименти, част от които могат да изглеждат като сериозно предизвикателство. Това може да ви подтикне да промените вашите намерения, бъдещи планове или в по-голяма дълбочина да преосмислите бъдещи перспективи на развитие, за да сте по-стабилни, успешни, а в някои случаи- дори по-здрави. Не се претоварвайте, намирайте начини да делегирате отговорности. Възможни са и повишени разходи, в оптимален случай- те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашия дом и семейство. Звездите ви дават шанс да анализирате в дълбочина случващото се, дори като се допитвате до вашата интуиция, така че да изберете най правилна посока и да отстраните, обиколите онова, което е като своеобразна трудност на пътя ви. Ако всичко е наред днес с професионалната ви реализация, можете да разчитате на същото и в бъдеще време. Вслушвайте се и във физическото ви състояние.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще продължи да е висока, повечето от вас ще се стремят да се изправят пред вид нестправедливости, които са се натрупали във времето, останали са без решение и изход, но сега ви мобилизират, амбицират, дават ви шанс да се докажете и да превъртите предизвикателства в полза. Денят може да предизвика вид трансформации в живота ви, ако са необходими промени, то те ще се проявят днес. Комуникацията ви носи изненади, помага ви да си „сверите часовника“. Осветяват се теми, които засягат дома и семейството, близки хора… Ако всичко е наред, можете да разчитате на същото и в бъдеще, иначе- налага се задълбочен анализ и по-осезаеми, дългосрочни мерки. Добрата новина е, че вие може да насочвате, включително като се доверявате на интуицията си…Ако някой въпрос е прекалено натоварващ, тогава може да решите да го оставите зад гърба си и точно като товар..

Свързани новини

Защо най-добрите домакини слагат лъжица сол на прането

Regiona

Хороскопът за днес! Труден професионален ден за две зодии…

vesito

Дневен хороскоп за 09 март 2021г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.