Дневен хороскоп за 26 май 2022г.

Почти през целия ден луната в Овен ще бъде „ без курс“, така че не се очакват значими събития, а по-скоро подготовка към такива, които могат да ескалират през утрешния ден. Луната в овен ще подсилва борбеността, добрия тонус, ще повдига адреналина и ще ни прави безкомпромисни към определени несправедливости, които отчитаме за себе си.

На този фон- преоценяваме всичко, което отчитаме за ценно за нас, това могат да бъдат любими хора, личности и обстоятелства, които влияят на нашето благосъстояние, стабилност и т.н.

Не е задължително това да е лошо, може да се превърне в повод- да променим отношението си към важни за нас персони, така че да изчистим различия, а трансформациите, да укрепят съответните контакти.

Безспорно- при различни интереси, разминавания при визия за бъдещо развитие, липса на достатъчно добро отношение- от днес и през следващите около три-четири дни- ще ескалират недоразумения, борба за власт или надмощие на отсрещната страна, склонност да се манипулира или налага мнението почти и на всяка цена, ако ние не намерим път един към друг и подобни изпитващи ситуации, тогава- ще прекратим отношения, към които не можем да се приспособим, но които имат значение и отражение върху социалния ни статус или репутация като минимум. Всеки сам ще избере своя подход .

Информационният поток продължава да се усилва и ще ни подтиква да бъдем социално по-активни, така че да създаде или укрепим връзки, които да подкрепят честолюбивите ни планове.

Ще се разгорещяват множество дебати, засега усещаме първи сигнали в тази посока.

Овен, Лъв, Стрелец- денят е позитивен за повечето от вас, вие често ще се оказвате в център от внимание, с по-голяма лекота ще утвърждавате мнението си и ще влияете на околните. Навлизате в период, през който ще преоценявате всичко ценно за вас- от хора до източници за печалба. На този фон може да се наложи- да инвестирате, да ескалират повишени разходи от днес и през следващите около три-четири дни, в друг случай това е символ, че трябва да жертвате едно, за да придобиете друго и по- важно за вас… Социалната ви активност и борбеност ще растат, това ще ви даде шанс да преобразите живота си и в повечето случаи- в положителна посока. Днес луната е без курс, така че не се очакват значими събития, но показателни- да.

Телец, Дева, Козирог- не протича по предварителен график, може да имате нужда от почивка или пък- ще наваксате с изостанали дела, може да се малко по-разсеяни или да се разпилявате в различни посоки. Какво пък, това може да е подходящ ден, през който да обърнете повече внимание на себе си, на вътрешните си усещания, така че да направите най-правилен и подходящ избор, ако ви се налага, ако усещате, че предстоят промени, които могат да засегнат и най-близката ви среда на съществуване, а това може да се отрази и на финансовото ви състояние, на този етап- получавате първи сигнали в тази посока…

Близнаци, Водолей, Везни– във фокус са важни за вас отношения, може да водите интересни разговори, самите вие да се замислете за приоритетни за вас контакти. От днес и през следващите няколко дни- вие може да проведете разяснителни разговори или преговори, които действително да преобразят партньорски отношения, лични и делови, важни за вас връзки. Не е задължително това да е лошо, може да е положителна промяна, която ще ви помогне да изчистите евентуални недоразумения, в този процес- може да идентифицирате тайни или пък нещо недоизказано да изплува на повърхността. Засега- усещате само първи сигнали в това направление, това може да бъдат ваши собствени нагласи и настроения, канализирайте ги в оптимално подходяща за вас посока и с поглед в по-далечното бъдеще.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен. Успявате да отхвърлите множество дела, също- да защитите интересите са… Това е подходящо време- да подействат и позитивно на доходите си, да спечелите нещо важно за вас, да се представите в оптимално добра светлина, усилията ви няма да останат незабелязани. Същевременно, не е изключено да ескалират повишени разходи, в оптимален случай- това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, все пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети. Може да чуете новини или да проведете разговори, които да изискват – да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно… Повишени разходи от днес и през следващите три-четири дни са повече от вероятни, нека да бъдат и целесъобразни… Ако през това време прекратите договори и контакти- те ще бъдат такива, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл или нямат място в бъдещето ви развитие, защото са изчерпани…

Свързани новини

Рецепта на деня: Пилешки бутчета с карамелена коричка

Regiona

Дневен хороскоп за 30 юли: Риби- ограничете излизанията си, Телец- избягвайте контакт в социалните мрежи

vesito

Женски бой с неочакван обрат във „Фермата“

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.