Дневен хороскоп за 25 ноември 2020г.

Луната в Овен традиционно повдига тонуса, адреналина, борбеноста, инициативността…На този фон мнозина ще бъдат фокусирани върху въпрос, който ги вълнува индивидуално, пали ентусиазма, състезателния хъс, способност да се бори за онова, което желае, а не да чака…

Съответна тема ще се превърне в „горяща точка“, повод за удовлетворение, своеобразна победа или ако това е невъзможно- преосмисляне на стратегия или генерално- промяна на приоритетите.

При всички случаи Луната в Овен се тълкува като „ново начало“, което сами можем да зададем и като разчитаме предимно на себе си, лични качества и т.н.

Ако амбициите ни не са чак толкова големи, тогава денят е позитивен, зареждащ ни с енергия, която трябва да канализираме в определена посока, за да не прерасне в нервно напрежение…

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание или събития. Инициативността ви е много висока и сами определяте тенденциите, околните се съобразяват с вас, волево можете да извършите пробив в избрано от вас направление. Възможно е съзнанието ви да е подчертано фокусирано върху конкретен човек или тема и точно днес имате шанс да въздействате, да постигнете желаното. Изпълнен с емоции ден, в повечето случаи приятни или продуктивни. Все пак, ако не всичко протича точно така, както искате, това ще е сигнал, че трябва рязко да смените подхода или въобще направлението. Онова, което ви подкрепя, кореспондира с бъдещото ви развитие-само ще застава на пътя ви. Тонусът и възстановителните ви сили са значими, самочувствието и вярата в личните способности расте и не без причина.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да обърнете внимание на лични въпроси, може би свързани с базисна сигурност, дома, семейството, финансова подкрепа, приоритети, които са се натрупали във времето и още не са намерили изход и решение. На всичко-горе изброено днес можете да въздействате подчертано или поне в по-ярки краски разбирате в какво направление се движат тези въпроси, намират се начини и варианти, често и чрез взаимо-помощ. До началото на декември вашите успехи и бъдещо развитие се влияе подчертано от важни за вас хора, с които имате общи цели и сте обвързани по някакъв начин. Можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, поне в повечето случаи, но все пак определен развой на събитията зависи и от собствения ви подход, баланс между ваши и чужди интереси. Днес и утре ще бъде видно над средното ниво- как се справяте…

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, мнозина ще водят разгорещени дебати, ще има хора, които да ви ентусиазират, подават ръка, въодушевяват с идеи и предложения, но може и да има такива, които с лекота ще вдигат адреналина ви, ще ви подтикват да спорите ,за да защитите тезата и интересите си или направо ще ви въвличат в конфликти. Подходящ ден да укрепвате и създавате връзки, ще имате такава възможност, няма да ви липсва внимание, вид одобрение, ако се нуждаете от такива. Хубав ден да наложите тезата си, така и ще бъде, стига да заложите на аргументите и да не се преминават определени граници на добрия тон. Ако има различия по определени въпроси- днес ще ескалират в по-ярки краски и точно сега можете, трябва да ги разрешите…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, високо-ефективен, особено, ако се занимавате с дела, които палят ентусиазма ви, дават ви възможност да разгърнете потенциала си и да демонстрирате на какво сте способни.

Хубав ден за печалби, особено, ако работите на хонорар или поне- да преговаряте за интересите си и да направите пробив в избрано от вас направление. Ако условията на труд го позволяват- шанс за бонус, повишение на доходите…Иначе- морално удовлетворение, подкрепа от хора, които влияят на благосъстоянието ви, но все пак трябва да действате тази посока. Луната в Овен изисква да демонстрираме на какво сме способни. В друг случай- днес се материализират желания, за които сте полагали усилия в близкото минало.

Свързани новини

Колоездач измина 127 км, за да „нарисува“ елен

Regiona

Неделен хороскоп! Лъв идете на разходка, Близнаци време е за релакс в приятна компания

bilyana

Галка от „Каризма“ се показа гола на корицата на старо списание

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.