Дневен хороскоп за 24 май 2021г. Цветен, запомнящ се ден.

Едно е сигурно- днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични. Няма да се отказваме докато не получим набелязаното, не постигнем своето и ще проявяваме голяма изобретателност, ще учудваме себе си или околните, но и те нас, когато искаме нещо…

Денят ни предоставя рядка възможност да надникнем отвъд видимото със своята интуиция, която е над средното ниво, предчувствия, пред мнозина ще се разкриват невидими до този момент възможности, алтернативи, особено, ако се нуждаят от такива.

Цветен, запомнящ се ден. Можем да опознаем отсрещната страна в изпитващи или провокиращи ситуации, такива могат да възникват спонтанно и следствие на повишена емоционалност, дълбоки анализи…

Скорпион винаги изисква известна адаптивност, тества приспособимостта ни в трансформираща среда, до колко и как се справяме с онова, което отчитаме за извън контрола си, до колко натрупаният опит и вътрешната прозорливост сработват в правилен и преобразуващ момент..

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, отключва скрити желания, страсти, но и възможности, алтернативи на развитие, ако се нуждаете от такива. Днес можете да постигнете тайно, съкровено желание или да получите известно вътрешно, духовно спокойствие, защото виждате, че „винаги има начин“ и има на кого да разчитате, ако една врата е затворена, то Съдбата винаги оставя един отворен прозорец. В различна степен и по различни поводи подобни размисли ще ви влияят и ще ви помагат да се справяте с приоритети, за които до скоро не сте виждали изход или решение.

Телец, Дева, Козирог– днес можете да проведете доста емоционални разговори или да чуете думи, които имат широко отражение върху взаимоотношенията ви- приоритетно или общественото ви положение и бъдещо развитие-генерално. В значима степен разбирате на кого можете да разчитате, не е изключено да се появят хора или да чуете известия, предложения, които да ви вдъхновят, въодушевят, окрилят…Ако между вас и важни за вас хора е имало недоразумения, днес е подходящо да ги изчистите, ако желаете, има смисъл и т.н. Ако между вас и близките ви всичко е наред, тогава- можете да стигнете още по-далеч с обсъждане на бъдещи планове, постигане на споразумения, договорки и т.н. При всички случаи- комуникацията е полезна, разширяваща хоризонтите пред вас, даваща шансове и е хубаво да се възползвате.

Водолей, Везни, Близнаци– занимават ви въпроси, които са свързани с вашето благоденствие, доходи или професионална реализация или на тези сфери от живота можете да въздействате най-силно. Можете да защитите интересите си, да получите подарък, бонус, подкрепа, която ви действа обогатяващо. Денят е подходящ да набележите стратегия и в по-дългосрочен план, която ще има позитивен ефект върху финансовото ви състояние. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и днес те ви помагат да надникнете и в по-далечна перспектива, съответно- как бихте спечелили онова, което желаете най-силно или какво допринася за вид печалби, предпазва ви от загуби и т.н. Конструктивен и продуктивен ден за мнозина…

Риби, Рак, Скорпион– интуицията ви е много силна, може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, които ви показват скрити опасности, но и възможности. Днес често ще се оказвате в център от внимание, психологическото ви въздействие върху околните е значимо, възползвайте се по оптимален начин. Днес все ще се намери някой, нещо, което да порадва сърцето ви, това важи подчертано за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Свързани новини

Харисън Форд се завръща като Индиана Джоунс

Regiona

Зодиите хипохондрици

Regiona

Райна разкри изпотяваща гледка от сауната (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.