Дневен хороскоп за 24 декември 2020г.

До 12 часа бг време Луната е в Овен и ни зарежда с много енергия, която ще ни направи по-дееспособни, така че да отхвърлим повече дела, можем да разчитаме на добър тонус и възстановителни сили.

Към обяд и при преминаването на Луната в Телец настроението ни ще стане по-неустойчиво, променливо.

Следобед и вечерта- по различни поводи можем да надникнем в по-далечното бъдеще и съответно да разберем- какво трябва да обновим в живота си, какви преобразувания предстоят.

Това може да се случи чрез обсъждане на бъдещи планове, чрез новини, разяснителни разговори, попадане в определени ситуации, които са като „прозорец“, през който можем да надникнем в по-далечното бъдеще.

Възможни са непредвидени обстоятелства, които ескалират следобед и вечерта и следствие на влияние от страна на околните- приятели, близки…В такава обстановка отново ще ескалират равносметки на кого можем да разчитаме, вероятно и не без причина.

Не са изключени и повишени разходи, над средното ниво…

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част на звездите ви зареждат много енергия, действате волево, до краен предел и можете да сътворите чудеса от храброст, образно казано, нека тази мощ се канализира в правилна посока…Дребни действия може да имат подчертано трансформиращо въздействие на различни нива, като минимум- върху имиджа ви, във ваша власт е да се възползвате по оптимален начин. Денят е динамичен, настроението ви в следобедните часове е по-неустойчиво, вероятно и под въздействие на близкото ви обкръжение. Ще има хора, които ще ви ентусиазират, но не е изключено да има и други, които да ви изненадат. Ескалират равносметки- кой ви носи щети, на кого можете да разчитате и вероятно не без причина. Не са изключени спонтанни разходи и над средното ниво.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня сте ангажирани твърде с дела, които може да са повече по задължение, не са изключени фактори, които да променят предварителните ви планове или ежедневието е извън обичайния ритъм. Внимавайте подобна перспектива да не рефлектира върху отношенията ви. Следобед все повече ще се чувствате в свои води, денят продължава да е доста натоварен, но и ефективен. Влияете подчертано на околните и мнозина ще са в център от събития. Повишени разходи са доста вероятни.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня модите интересни, емоционални разговори, които оставят дълбоко впечатление в ъсзнанието ви. Може да чуете думи, които да преобразят представите ви за определени хора и нека това да е в положителна посока. Успявате да надникнете отвъд видимото или получавате скрита информация и се възползвате от нея. Следобед и вечерта ежедневието е извън обичайния ритъм, ескалират равносметки и ако е необходимо вид обновление на средата ви- сега е моментът да го провокирате, също- да изчистите евентуални недоразумения. Повечето от вас ще предпочитат компанията само на най-близките си хора. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на какво можете да разчитате в посока обновление на най-близката ви среда на съществуване, отношения и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– първата част на деня е натоварен над средното ниво, но и резултатен, въпреки че не всичко е по предварителен график. Информационният поток е доста усилен и тази тенденция расте през втората част на деня и вечерта. Очевидно няма да ви липсва внимание и компания. Ще има хора, които ще действат доста позитивно на настроението ви и не само. Все пак не са изключени и изненади. Може да проведете разговори или да чуете новини, които ще ви помогнат да надникнете в по-далечното бъдеще или пък- ако има нещо, което е убягвало от полезрението ви, сега да узнаете за него…

 

 

Свързани новини

Варненка на инсулин измина сама Ел Камино

Regiona

НЕВИЖДАН ХАОС: Цитиридис превърна гримьорната си в битак (СНИМКИ)

Regiona

Рита Ора в тайна връзка с режисьор (СНИМКА)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.