Дневен хороскоп за 22 януари 2021г.

Луната е в Телец и традиционно през това време  нашите практични настроения се увеличават и в повечето случаи имат благотворен и стабилизиращ ефект на различни нива.

Денят е много подходящ  да  проявим инициативност, която ще ни помогне да спечелим нещо- чисто  финансово, но не само… Припомням, че зодиакалния знак Телец е  един от тези, които има подчертано силно свойство да материализира положени усилия и съответни желания.

Изглежда, че днес и според собствените си качества, посока в която сме концентрирали енергията си-  ще имаме шанс да постигнем успехи, които ще допринесат за чувството на щастие, благоденствие и т.н. Луната в Телец укротява страстите,  стреми се да наложи повече спокойствие, комфорт…

Докато Луната е в Телец ние рядко губим  стойностните  за нас въпроси, а това е първо условие да ги задържим в живота си, да намерим начин за това…

Чудесен признак е, ако днес получите подкрепа, одобрение, подарък- в един по-широк смисъл, това ще бъде сигнал, че се движите в правилна посока.

Въпреки всичко, ако някой действа против интереса ни, тогава повече от обикновено ще сме склонни да реагираме по-остро, да влизаме в словесни двубои, за да защитим своето…

По различни поводи и начини Луната в Телец ще продължи да ни сочи- кой и какво допринася за благоденствието ни, кой ни нанася щети, дестабилизирани финансово и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– Чисто материални приоритети или такива които се свързват с финансовата ви, професионална стабилност и просперитет- ще ви концентрират силно, мотивират да дадете най-доброто от себе си, да направите стъпки в избрано от вас направление, така че да постигнете цел, която ще ви подейства обогатяващо буквално и в един по-широк смисъл.

При всички случаи- денят преминава продуктивно, конструктивно, дава ви шанс да постигнете успехи, които ще защитят авторитета ви, ще ви помогнат да реализирате намеренията си…

Все пак, ако има някой, който действа против интересите ви, това ще бъде по- видно и ще ви подтикне да влизате в словесни двубои, за да защитите своето.  Може да  узнаете важни новини, които касаят професионалната ви реализация, рефлектира на онова, което имате- общо. Заложете на аргументирания изказ, преговаряйте и ще превъртите някой предизвикателства в полза.

Денят е показателен за професионалната ви реализация, на какво може да разчитате, какво евентуално ви спъва, анализирайте и вземете мерки.

Телец, Дева, Козирог– Днес често ще се оказвате в центъра на събития или внимание, ще бъдете водещ или ключов фактор, който определя случващото се… Вашите думи имат подчертана тежест и чуваемост, възползвайте се по оптимален начин и може да постигнете успехи, които ще доведат до удовлетворение или пък ще са способни- да открият пред вас по-широки хоризонти на развитие, варианти, ако имате нужда от такива.

Днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, получавате подкрепа, която ще е повод и за сърдечна радост.

Подходящо време да преговаряте за интересите си, да извървите крачка напред и нагоре…

Ако не всичко се случва според вашите желания, появи се информация, която ви дестабилизира и то по ключови за вас въпроси- не пренебрегвайте  случващото се, вземете адекватни мерки, за да не прораства и през следващите седмици, а може би и около два месеца…

Водолей, Везни, Близнаци– Денят ви концентрира върху приоритети, които могат или трябва да хармонизират най-близката ви среда на съществуване- в дома, семейството, но не само…

Повечето от вас ще получат силна подкрепа или действително се появяват възможности, скрити до този момент шансове- да насочите в една по-позитивна посока сложни или не разплетени до този момент въпроси..

Те може да касаят и недвижимо имущество…

В друг случай, подходящо е днес да забавите темпото, да обърнете повече внимание на себе си, да не се претоварвате..

Денят е подходящ за почивка по-скоро, а ако не можете да ти я позволите, тогава е подходящо да следвате естествения ход на събитията, така че да се предпазвате от евентуални предизвикателства, но също така да се възползвате от шансове, които могат да изплуват пред вас като от нищото, да материализират желанията ви,  но не случайно, а следствие на полагани преди това усилия, следствие на вид опека, която сте заслужили, подкрепа- финансова или морална..

Риби, Рак, Скорпион– Информационният поток днес е доста усилен и в повечето случаи ще е повод да получите полезна подкрепа. Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, да се стремите да обединявате усилия с важни за вас хора и в предпочитано от вас направление, така ще може да достигнете до договорки, които ще ви действат обогатяващо в един по-широк смисъл.

Не е изключено някои от вас да получат интересни или вълнуващи предложения, въпрос на избор е как ще реагирате.

Някой от вас могат да привлекат на своя страна влиятелна опека, особено, ако действат целенасочено в тази посока. В друг случай денят е подходящ да укрепите партньорските си връзки, да ги превъртите на едно по-високо и позитивно ниво или пък да прекарате приятно с любим човек…

Въпреки всичко, Ако има нещо което действа зад гърба ви, подробности, които са ви обядвали, тогава днес те могат да изплуват на повърхността, понякога и по един изненадващ начин…

Все пак знанието винаги е сила, защото позволява да се реагира по оптимално добър начин…

Пазете се от деструктивни спорове, ако ескалират разногласия, не губете крайната си цел от поглед, вид интерес и т.н.

Свързани новини

Георги Любенов разкри: Преборих „короната“ благодарение на…

Regiona

Зодиите, които ще спечелят много пари през април

Regiona

Как да разбереш дали имаш бъдеще с него?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.