Дневен хороскоп за 22 юни 2022г.

Луната в Овен днес ще раздуха огнена енергия, която ще ни направи по-нетърпеливи, понякога агресивни, все пак можем да канализираме тази мощна енергия в една конкретна и конструктивна посока, например- да отвърди авторитета си в колектив, да преговаряме за интересите си, да получим вид опека от влиятелна или власт имаща личност…

Онези от вас, които стратегически се ориентират в това направление могат да имат най-много успехи и да очертаят по-стабилни, преспективно бъдещо развитие.

Общуването все така е проводник на възможности, тази тенденция ще се запази в различна степен и през следващите около два-три дни, възползвайте се по оптимален начин!

Хубаво е да се пазим и от спонтанни реакции, които могат да предизвикат обратен от желания резултат, ако се преминат определени граници на добрия тон и не само…

Все пак съществуваме в силно преобразуващ период, това е мощна енергия, която покачва адреналина и съответно инициативността ни, ако съумеем да си поставим значима цел, която да е полезна и за важни за нас хора, това ще ми даде шанс да открием своето най-подходящо място под Слънцето и да превъртим предизвикателства в полза.Емоционален ден, изпълнена с множество искри…

Нумерологичен хороскоп за месеца

Любовният живот на мъжа според зодиакалния знак

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес инициативността ви ще бъде много висока, често ще се оказвате в центъра от внимание и може да утвърдите авторитета си в колектив, можете да привлечете влиятелна или власт имаща опека, можете да проведете конструктивни разговори или преговори с широко отражение. Само трябва да се пазите от повишена емоционалност, понякога и раздразнителност, които могат да ви разминат с очаквания резултат. Иначе денят е напълно позитивен за вас, влияете на тенденциите над средното ниво, чрез общуване- може да направите проби в избрано от вас направление. Ако амбициите ви не са толкова големи, тогава денят ще динамичен, изпълнен с интересни известия и предложения, които ще имат позитивен ефект върху самочувствието ви.

Телец, Дева, Козирог- днес все още може да ви се налага да се изправяте с дела, които са изостанали във времето. По различни поводи разбирате- с какво можете да продължите напред, какво се променя и обновява, приоритетно във вашите отношения, но като отражение- обществено положение, дори кариерно развитие. Пред вас могат да се разкрият алтернативи за реализация, особено, ако търсите такива. Някой от вас могат да получат своеобразна награда за полагане до този момент усилия. Ако някой действа зад гърба ви,трябва да го изоставите ли да се дистанцирате от него, това пак така ще е по-видно от обикновено.

Близнаци, Водолей, Везни- днес може да проведете доста емоционално разговори, част от тях ще повдигнат настроението и ентусиазма ви, защото откриват е вид подкрепа или получавате предложения, които са много полезни за вас. Може да проведете конструктивни спорове, разяснителни разговори, в които ви се дава шанс да наложите вашето мнение и съответните позитиви. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако все пак възникнат различия, можете да ги изчистите, стига да не са преминати определени граници на добрия тон. Лесно може да се премине от спорове в конфликти, така че внимавайте, за да не погубите някои иначе добри възможности. Общуването днес може да е проводник на силни преобразувания и нека те да са във ваша полза, ще зависи и от вашия подход, доколко сте податливи на компромиси и т.н.

Риби, Рак, Скорпион- денят е изпълнен с ангажименти, част от които могат да бъдат допълнителни, непредвидени, внасящи известно нервно напрежение или поне повдигащи адреналина ви, но даващи ви шанс да се докажете, да защитите интересите си или да спечелите нещо важно за вас- морално или в чисто финансов аспект. Можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, може да получите награда или да се доберете до паралелни източници за печалба. Колкото сте по-инициативни в направление, което може да допринесе за благоденствието ви, толкова по значими резултати можете да постигнете. Въпреки всичко не са изключени и повишени разходи, част от които могат да се считат и за не целесъобразни, внимавайте и насочвайте внимателно….

Свързани новини

Скандал след края на „Ергенът“: Гергана разказа какво са й причинили останалите

Regiona

Не яжте ледени висулки!

bilyana

Фил Колинс гони бившата от дома си, омъжила се тайно за друг

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.