Дневен хороскоп за 22 ноември 2020г.

Луната в Риби днес ще успокои в известна степен страстите, но ще ги замени с носталгия, мечти, страхове, всичко, което е дълбоко натрупано в душата ни. Традиционно през това време нашите мисли, намерения или онова, от което се отказваме- имат преувеличено значение за бъдещото ни развитие. Все едно прелистваме страница…

Риби е последният зодиакален знак и докато Луната е в него- ние интуитивно усещаме какво има потенциал да продължи напред, какво ще остане зад гърба ни и на тази база е подходящо да се избира най-правилния бъдещ път на развитие. Често губим или се разделяме с онова, което е безперспективно, това се случва спонтанно, неусетно и неудържимо.

Всъщност, това, което ни вълнува днес и утре, много скоро /от втората част на декември и през януари/-ще придобие съвсем различни измерения или изобщо няма да присъства в живота ни, това е повод за размисъл само…/.

Денят е подходящ за равносметки, да си дадем почивка и мнозина ще го прекарат точно така.Активна деятелност едва ли е възможна или ще се отдава на малцина.

Мнозина ще си позволят отдих и така е правилно, бих казала- здравословно…Хубавата музика, изкуството имат подчертано лечебно въздействие. Пиенето на повече вода действа по подобен начин.Вечерта са възможни показателни сънища.

Овен, Лъв, Стрелец– днес мнозина ще имат нужда да намалят темпото, за да направят важен избор, е е изключено да ви връхлети носталгия, да се връщате към миналото, да правите вид равносметки. Интуитивно можете да набележите варианти на развитие и да изберете най-правилния за себе си, ако се вслушвате във вътрешния си глас. Подходящ ден за почивка, релакс, да си угодите, да извършите положителни промени в дома и семейството си, също- да оставите зад гърба си онова, което отчитате за безперспективно.

Телец, Дева, Козирог– днес може да се появи личност, която да обсеби вниманието ви, да докосне сърцето ви или да ви изненада приятно. Възможно е интуитивно да установите на кого можете да разчитате, съответно не, също- да анализирате връзките си от един друг и по-задълбочен ъгъл, като надниквате отвъд видимото, вероятно и не без причина. Не са изключени интересни известия, прозрения, да укрепите важни за вас връзки, можете да ги освежите, надгратите, но този процес ще се определя предимно от вас. Ако някой ви разочарова или се разделите с него, тогава „коренът“ на случващото е много по-дълбок и със съответните последици.

Водолей, Везни, Близнаци– днес сте натоварени с ангажименти, които понякога са непредвидени, допълнителни, но в повечето случаи- носещи ви удовлетворение, шанс да спечелите нещо буквално или в по-широк смисъл. Внезапни възможности, алтернативи на развитие- също могат да застанат на пътя ви, особено ако ги търсите. Същевременно денят изисква повишена адаптивност, може да ви обземе носталгия, да вземете решения- от какво да се откажете, за да го замените с нещо ново и по-перспективно. Подходящо е да се „движите по течението“ или най-малкото съпротивление, така ще стигнете доста далеч, може да се сблъскате с нещо неочаквано и позитивно или поне ще си спестите безсмислено напрежение.

Риби, Рак, Скорпион– указвате силно влияние на околните, думите ви имат подчертана чуваемост, често се оказвате в център от внимание или събития. Днес с по-голяма лекота постигате намеренията си, намирате най-правилния път към целите си като използвате интуицията си, успявате да надникнете отвъд видимото и да направлявате тенденции. Намират се хора, които ви подкрепят, действат позитивно на настроението ви. Настроението ви- определя се от онова, което се е натрупало като впечатления, усещания досега, същевременно точно днес и утре- можете да направлявате, насочвате чрез вашите мисли, решения, действия и т.н.

Свързани новини

Студен или горещ душ – кой за какво е полезен (илюстрации)

Regiona

Дневен хороскоп за 27 февруари 2021г.

vesito

Хороскоп за 1 март

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.