Дневен хороскоп за 21 ноември 2020г.

Днес предстоят две важни астрологични събития. Първо- Венера ще премине в Скорпион и ще остане в този сектор до 15 декември. Докато Венера е в Скорпион, всичко, което отчитаме за ценно и желаем да получим- от чисто материални блага до любов и взаимност, ще преследваме с особена страст, с крайности в реакциите, като използваме стратегии и т.н.

Ескалира чувство за собственост в един по-широк смисъл, а с него и прояви на ревност, стремеж да променим хора и обстоятелства, така че да ни пасват идеално, не е изключено някой да се обсебят от човек или идея за притежание, а поведението да стане по-непредвидимо.

Чувствата ще стават по-дълбоки и въпреки тяхната демонстрация- само една малка част ще е видна. Ще сме склонни да проявяваме подозрителност, ще се стремим да надникваме отвъд видимото и ако има тайни, които ни влияят- ще можем да ги идентифицираме.

През идните дни много връзки ще се преобразят, ще има такива, които ще се трансформират в положителна посока, но ще има и такива, които рязко ще се разпаднат…следствие на осъзнати процеси, получена информация, защото придаваме друга стойност на определени важни за нас личности…

Всички връзки ще преминат през своеобразен катарзис, преоценки и нека последните са положителни или оздравителни.

Слънцето също ще направи ингресия и ще премине в Стрелец. На този етап то ще създава усещането, че или много бързаме или пък сме закъснели…при всички случаи новите цели, които ще ни постави, ще изискват повече време, за да се реализират, да кажем от началото на декември и до 20 декември…

Денят е неустойчив на енергийно ниво, носи изненади, променливо настроение…Общуването с приятели или високата ни социална активност- ще ни помагат да се разтоварваме, разнообразяваме, получаваме подкрепа, изход и решения.

Както вчера, така и днес- денят е подходящ да допуснем нещо ново и различно, да се освободим хладнокръвно от нещо остаряло и изгубело своя смисъл.

Периодът на Водолей се свързва с „бъдещето“ с „прогреса“, който задължително трябва да включва промени…Всеки сам може да си прецени какви да са те и с поглед в по-далечни перспективи на развитие…

Овен, Лъв, Стрелец– денят изисква повишена адаптивност, настроението на мнозина ще е силно неустойчиво. Променят се приоритетите ви, постепенно ще се усили желанието да преосмислите всичко ценно за вас- от любими хора до парични процеси…вероятно не без причина и този процес ще се усилва през идните дни, да кажем до 15 декември.

Не бива да се притеснявате от тази аспектация, тя ще привлече към вас хора, които ще ви бъдат полезни, ще се превърнат в проводник на успехи, вид придобивки, а останалите, които ви нанасят щети и в един по-широк смисъл- ще отпаднат от живота ви. Самочувствието ви постепенно ще расте, а с него и шансовете да влияете на тенденции и събития. Днес няма да ви липсва внимание, мнозина ще се разтоварят в приятна компания…

Телец, Дева, Козирог– все по-важна тема за вас ще се превръща дома, семейството, най-близкото ви обкръжение, хора, на които можете да разчитате. Същевременно в живота на мнозина се появяват хора, на които ще можете да разчитате, които са добронамерени и т.н. В друг случай от днес и до 15 декември влизате в ключов период, през който ще трансформирате важни за вас връзки. В повечето случаи- ще можете да насочвате и тенденциите ще се определят от собствените ви желания…Все пак, ако някой връзки са неустойчиви и се нуждаят от обновление, промени- вие ще прецените дали и на какви компромиси сте готови…

Водолей, Везни, Близнаци– през идните дни чисто финансови въпроси и/или такива, които се отнасят до професионалната ви реализация ще стават все по-важни. Причините може да са различни- нови условия на труд, ангажименти, понякога и изненадващи, а от вас се изисква висока адаптивност, за да не пропускате шансове, но също, за да можете да отговорите на тези променени изисквания, възможности, но и предизвикателства.

През идните дни ще се налага да преговаряте за интересите си и/или да защитавате своето…Друга водеща тема е дома, семейството, недвижимо имущество…На всичко горе-описано можете да влияете чрез висока социална активност, като създавате и укрепвате връзки, ще можете и тази тенденция ще се усилва…Днес по различни поводи ще се оказвате в център от внимание, всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин.

Риби, Рак, Скорпион– от днес и до 15 декември ще можете да разчитате на доза късмет, благодарение на който с по-голяма лекота ще преодолявате евентуални предизвикателства, ще привличате онова, което най-силно желаете. Социалната ви активност ще расте, а с нея- внезапни възможности, които могат да застанат на пътя ви.

Предстоят много изненади, част от тях ще са продуцирани от отсрещната страна, ваши партньори, важни за вас хора, не е задължително това да е лошо, но със сигурност ще обнови или преобрази връзките ви, а вие ще можете да ги насочвате.

Ежедневието ви постепенно ще забърза ритъм и през идните дни ще се наложи да наваксвате с евентуални пропуски в професионален план или друго, което засяга финансите ви. Денят не протича по предварителен график, но е вълнуващ, разнообразява ви или ви показва алтернативи, ако се нуждаете от такива…

Свързани новини

Рецепта на деня: Греяно вино с ябълки и канела

Regiona

НЕ Е ШЕГА: Бълха ухапа Джон Лийдън по най-милото

Regiona

САМО В ПИК! Новият дрескод: бельото на показ – вижте кои ВИП-дами разбуниха духовете по прашки и боксерки… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.