Дневен хороскоп за 20 юли 2021г.

Луната в Стрелец ще се стреми да повдигне духа ни след изминалите около 2-3 дни, които за мнозина може да са били напрегнати или дори критични.

Усещането и емоционалният фон сега са: „няма невъзможни неща, винаги има изход и решение“ или пък: „аз мога да се справя с всяка ситуация, вземам нещата в свои ръце“ и т.н.

За да се разтоварим или постигнем своето- днес ще се стремим да общуваме с повече хора, за да открием подкрепа или подходящ отдушник.

Ако при вас няма такава необходимост, тогава просто ще бъдете завладени от по-позитивни нагласи и настроения, може да решите да разчупите статуквото като отговорите на приключенския си дух или вид предложения, на които не можете да устоите…

Трудно си слагаме спирачки, действаме с голямо въодушевление, което може да придобие и реални, конструктивни измерения, да се канализира в подобна посока и следствие на продуктивни, полезни, доби бих казала- действащи стабилизиращо на различни нива разговори.И така, комуникацията днес е повод да намерим подкрепа, очертаем по-позитивни перспективи на разитие или поне да се разтоварим…

Евентуални разходки сред природата ни действат пак така зареждащо…

Рутинната работа или задължения дразнят над средното ниво…

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес настроението, вярата в собствените ви сили се възвръщат и ще имат позитивно отражение върху тонуса, настроението и собствената ви инициативност. Вие може да предизвиквате интересни, ползотворни разговори, да търсите разбиране и подкрепа и да ги получавате. Можете да проведете доста конструктивни  диалози, да стабилизирате важни за вас връзки, да стигнете до сериозни и дълготрайни споразумения, да чуете истини или да изкажете такива…Денят е благоприятен за оздравяване на връзки, за преговори или поне да се разтоварите в приятна компания. Теми от миналото или стари приятели могат да напомнят за себе си…

Телец, Дева, Козирог– ако се нуждаете от обходни пътища към целите си, то днес те могат да се разкрият пред вас по един неочакван начин- следствие на подкрепа, която получавате, усилия, които сте полагали в миналото, а ето, че сега това се възвръща сега като награда, развръзка. Събитията могат да се превърнат в неочакван „авариен изход“, вариант или нещо позитивно, което е повод да порадвате сърцето си. Денят не предразполага към натоварване, напротив, може да намерите начин да избягате от онова, което не ви е по вкуса, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание, напротив, намират се хора, които ви подкрепят, могат да освежат или разнообразят ритъма в ежедневието ви. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения. В този процес може да ескалират разяснителни разговори или теми от миналото или неразрешени въпроси да се възобновят, но сега да се канализират в една доста по-позитивна и конструктивна посока. Ако все пак някой недоразумения стоят, значи са трупани много дълго време и пак така ще трябва повече време, за да се разрешат, изчистят, ако това въобще е възможно…Все пак денят ви дава доста шансове и подсказки в посока- укрепване на връзки, до колко те са надеждни и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви шанс да спечелите нещо важно за вас, да материализирате желанията си или пък да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. Денят е подходящ да подействате  позитивно на приоритети, които се отнасят до кариерно развитие, репутация, финансови успехи. Днес дори и една врата да е затворена, ако търсите отворена ще намерите, стига да проявите повишена инициативност- задължително се намери вариант. Ако амбициите не са толкова големи, тогава денят е съпътстван от леко и приятно въодушевление, н по-голяма лекота се справяте с текущи дела, преодолявате евентуални предизвикателства…

 

Свързани новини

Най-категоричният симптом за зараза с коронавирус е…

Regiona

Рецепта на деня: Гръцки мармалад от мандарини

Regiona

Дневен хороскоп за 10 януари 2022г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.