Дневен хороскоп за 20 ноември 2020г.

Луната във Водолей днес често ще предизвиква доста революционни настроения- в един по-широк смисъл.

Ако не сме съгласни с определени обстоятелства, чуждо мнение и влияние- ще го изразяваме спонтанно и почти неудържимо. Чувство за справедливост или желание да се премахват ограничения, препятствия могат да ни наелектризират…

Денят е пълен с изненади, можем да учудим околните, но и самите себе си.

Ако нещо ни дразни или пък околните, това ще бъде по-видно от обикновено.

Денят е показателен за това- какво трябва да се промени генерално в бъдещото ни развитие, в частност- отношения. Ако се сблъскаме с противоречия или слаби звена, нека това да е повод да вземем мерки и като действаме нетрадиционно, различно, за да постигнем различен и по-добър резултат от миналото. Ако противоречието прилича на конфликт на интереси, тогава- или трябва да направим приемлив и справедлив компромис или пък- да отстраним определени личности от пътя си по-решително, за да се предпазим от бъдещи щети. Ще имаме достатъчно подсказки в тази посока и ще можем да изберем най-вярната стратегия, стига да не действаме прекалено спонтанно, звездите ще ни провокират така…

Същевременно разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме. Лица, с които имаме обединяващи цели или са ни истински близки като темперамент, дух и схващания- ще се превръщат в проводник на възможности, подкрепа, като минимум- повод за разтоварване от иначе напрегнатия ден.

Денят е удачен да обновим, реформираме определени сфери от живота си, приоритетно такива ,които засягат материалното ни състояние, което е като скачени съдове и за определени персони, които влияят на благосъстоянието ни. Колкото по-оригинално и неспецифично действаме, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртаме предизвикателства в полза, също-като обединяваме усилия, събираме се в групи по интереси, намираме подходящи партньори и т.н.

Хубаво време да допуснем нещо ново в живота си…ако искаме да се разделим с нещо остаряло и отживяло и без особена жал, това е един от най-подходящите дни.

Денят е наелектризиращ, „събуждащ“, понякога конфликтен, но също- позитивен, интересен, разнообразен, вълнуващ, даващ допълнителни възможности, варианти, особено, ако сме социално по-активни, проявяваме вид приспособимост.

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание, определена личност може силно да обсеби вниманието ви. В друг случай- популярността ви расте, често сте в център от събития, но можете да направите своеобразна чистка на обкръжението си и според това- кой ви нанася щети, буквално или в по-широк смисъл. Денят е показателен за важни за вас отношения, днес те могат да се обновят, реформират или пък рязко-скъсат. Зависи дали имат потенциал и какво се е насъбрало до този момент като чувства, впечатления и т.н. Околните ви изненадват, но и вие тях и нека креативен подход стабилизира връзките ви.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти ,част от тях може да са изненадващи и непланирани. Може да имате усещането, че околните ви изненадват, особено на работното място. Налага се да проявявате висока адаптивност или различен подход, за да се справите, избегнете конфликти, снижите напрежение. В друг случай-може да се освободите от дела, които повече ви натоварват, отколкото да ви носят полза. Денят е подходящ да подействате позитивно на доходите си, но първо- трябва да се освободите от негативни влияния, да промените нещо…помислете, изградете си стратегия. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и полезни инвестиии.

Близнаци, Водолей, Везни– чувствате се в свои води, влияете силно на околноте, качествата и потенциала ви се ценят и забелязват, а това по един естествен начин повдига духа и настроението ви. Въпреки всичко мнозина се чувстват неспокойни и спонтанно могат да избухнат, защото се чувстват предизвикани или не всичко протича така, както искат- в дома, семейството или това са външни обстоятелства и извън контрола…звездите днес усилват интуицията и прозорливостта ви, използвайте ги, както и влиянието си, за да изберете най-вярната посока, различен подход, за да получите по-добър резултат от миналото, изход, решение и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, но ви носи изненади. Ако има някакви тайни процеси, които ви влияят или са извън контрола ви, днес ще можете да ги идентифицирате. Денят показва какво трябва да се обнови във вашите връзки, за да бъдат те по-здрави, за да се обновят и т.н. Ако това е невъзможно ,тогава днес рязко можете да прекратите отношения или договори, които вече са изчерпани. Осветяват се и приоритети отнасящи се до дома и семеството, може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни въпроси. Денят не протича по предварителен график и е по-удачно да планувате на момента ,за да не пропускате шансове, но и да сте готови за предизвикателства, хора, които ви объркват или разсейват и т.н.

 

Свързани новини

Хороскопът за днес! Тих и спокоен ден за две зодии…

vesito

Наум Шопов прибра Теа и бебето

Regiona

Какво се случва между вдовицата на Шарлопов и доведената ѝ дъщеря?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.