Дневен хороскоп за 19 декември 2020г.

5 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

До 15: 30 бг  време Луната е във Водолей и докато  е в този сектор вид оживление продължава да прави деня цветен и интересен. Общуване с приятели или хора, с които имаме общи интереси се превръщат в проводник на възможности,  полезни новини.

Обменът на информация е повишен и в повечето случаи приятен, зареждащ ни с енергия и емоции.

Можем да чуем предложения, които да повдигнат тонуса, адреналин, можем да обсъждаме теми относно по-далечни перспективи на развитие и да откриваме варианти, особено, ако търсим такива. Подходящ ден да обединяваме усилия за хора, да се сдружаваме, да получаваме помощ, ако се нуждаем от такава…

Въпреки всичко, денят е с неустойчива енергия, съответно и настроението ни ще бъде такова. Причината за това е, че в следобедните часове Луната ще навлезе в Риби постепенно и мнозина ще усетят това влияние като необходимост за почивка или пък допълнителни и непланирани ангажименти могат да объркат предварителните ни планове. Възможно е да усетим и липса на достатъчно концентрация.

През втората част от деня е подходящо да си дадем почивка, да се пазим от изкривявания или преувеличения, от които може да се получи ситуация от рода на „ от нищо- нещо“…

В друг случай ще започна да ни занимават теми, които сме пренебрегвали до този момент, но са се натрупали и действат ерозивно като втори план на онова, което отчитаме за ценно, любимо, важно.

Ако има нещо, което ни влияе по този начин, то задължително ще напомни по някакъв начин за себе си, чрез реални събития или поне като интуитивно усещане….

Подходящо е да се доверяваме на вътрешния си глас, нашата сензитивност постепенно ще се усили в пъти..

На този фон-  Юпитер днес преминава в  Водолей и това е друг фактор, който ще повлияе на психическото и физическото ни състояние….

Знаково събитие, което ще премахне доста препятствия и ограничения, граници по пътя ни, дори и в съзнанието ни…

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част на деня настроението ви е приповдигнато, в обкръжението ви има личност или хора, които ви действат по подобен позитивен начин. Получавате интересни, полезни, приятни известия, предложения, информационният поток е много усилен и разнообразява, освежава ежедневието ви. Подходящо време за разяснителни разговори, укрепване на връзки и т.н.

През втората част от деня не всичко преминава според очакванията ви, не са изключени допълнителни или непланирани задачи или пък ще имате нужда да се отдадете на почивка, налага се да обърнете повече внимание на себе си. Ако има нещо тайно или ерозивно и въздействащо на вашите чувства, връзка с любими хора и не само, то ще се прояви. Хубаво е да не пренебрегвате вътрешния си глас…

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня сте енергични, отхвърляте доста дела, мнозина обсъждат приоритети, които се отнасят до съвсем практични приоритети. Може да стигнете до договорки или да получите предложения, които ще ви подействат обогатяващо. Подходящо време да хармонизирате и подобрите семейната обстановка.

Някой от вас ще получат подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Следобед и вечерта може да проведете доста емоционални разговори, ако има различия между вас и близкото ви обкръжение, важни за вас хора,  опитайте се да ги разрешите спокойно, за де стане „от нищо-нещо“, в оптимален случай- ще изчистите недоразумения…

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня тонусът и настроението ви са високи, думите ви имат чуваемост, срещате хора, които подкрепят идеите ви…Водите интересни, приятни разговори.

Юпитер днес преминава във Водолей и повечето от вас ще почувстват тази силна подкрепа като въодушевление, положително предчувствие, вашите мечти ще стават все по-ярки, а мечтите- по-смели…

Следобед ежедневието забързва своя ритъм  с повече ангажименти, но паралелно с това могат да нарастват и разходите, те може да са полезни инвестиции или такива, които ще ви подействат разтоварващо. В друг случай- пазете се от недоразумения по чисто финансови причини, заложете на диалогичността, за да не стане „от нищо-нещо“…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня отхвърляте доста ангажименти, те може да са свързани и с дела, които сте отлагали до този момент, но са належащи, неотложни и сега се справяте с тях отлично, получавате „зелена светлина“ за намеренията си. Подходящо време да пренаредите приоритетите си или да се погрижите за здравето си.

Следобед плановете ви може да се объркат, от вас се изисква повишена адаптивност, за да не изпуснете ситуации от контрол, за да не предизвикате резултати, които са различни от желаното или очакваното. Ако има нещо, което застава на пътя ви, така че да получите желаното, то ще бъде по-видно. Добрата новина е, че крайният резултат в значима степен зависи от собствения ви гъвкав подход, ще имате избор и той ще определи дали ще привлечете или отблъснете нещо ценно за вас. Интуицията ви се усилва, възползвайте се, не пренебрегвайте вътрешния си глас.

Свързани новини

Още един мъж се оплака, че Кевин Спейси го съблазнявал

Regiona

Дневен хороскоп! Водолей чувствата са вашата емоционална опора, Лъв дайте си малко време и още…

bilyana

Дневен хороскоп за 05 януари 2022г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.