Дневен хороскоп за 18 юни 2022г.

Денят е чудесен за развлечения с приятели, за по-висока социална активност, която може да се превърне в своеобразно вдъхновение.

Днес по различни поводи може да сме по-склонни от обикновено да слагаме „ цена“ на всичко важно за нас, включително и на важни за нас хора.

Вероятно в ярки краски ще разбираме на кого можем да разчитаме.

В следобедните часове и късно вечерта тази тенденция може да се усили, миналото може да ни застигне под някаква форма, например- може да разискваме стари и неразрешени казуси или пък приятели, партньори, които не сме виждали отдавна- мога да напомня за себе си.

Някой- могат да изживеят тази аспектация като носталгия…

Информационният поток продължава да е много усилен, да е проводник на възможности, препоръчително е да споделяме идеи, желания, намерения Все ще се намери кой да ги подкрепи, можем да привлечем човек на наша страна, с когото гледаме в една посока или пък да оздравим връзки по този начин…

 

Овен, Лъв, Стрелец– прекарвате деня приятно, в подходяща компания… Повечето от вас ще се стремят да са навън, да общуват с повече хора и така е правилно, защото по-лесно може да срещнете своето щастие, няма да пропускате възможности и т.н.. Като минимум- денят е разтоварващ… През втората част от деня и късно вечерта- може да чуете важна новина, да проведете по-сериозни разговори, не е изключено миналото да напомни за себе си, така че да разрешите стар казус, който все още не е намерил отговор и решение. Приятели или партньори, които не сте чували, виждали отдавна- могат отново да застанат на пътя ви, вие ще решите как да реагирате. Пазете се от повишени и необмислени разходи, внимавайте чисто материални приоритети да не застават между вас и любими лица. В оптимален случай- сверяват си си часовника затова на кого и в каква степен можете да разчитате…

Телец, Дева, Козирог– днес успявате да отхвърлите доста ангажименти, включително такива, които са се натрупали във времето. През втората част от деня това може да ви напрегне, внимавайте да не рефлектира и върху вашите отношения. Все пак преобладават в позитивите, шансовете да получите подарък, буквално и в по-широк смисъл. Това е подходящ ден да преговаряте за интересите си. Може да ви се струва , че трябва да се съобразявате над обичайното с определени личности, външни фактори, на практика може да е точно така, но по този начин ще преодолеете някои предизвикателства- чисто финансови или други. В следобедните часове и вечерта- може да се разплатите с някакви дългове, но ако някой нещо ви дължи, пак така може да се разплати с вас.

Водолей, Везни, Близнаци- днес често ще се оказвате в центъра от внимание, намират се хора, които да порадват сърцето ви. Повечето от вас днес ще намерят време и за развлечения, за любими хора, хоби и т.н. Все пак през втората част от деня трябва да се пазите от недоразумения с ваши близки , поради неразрешени битови или други казуси… Някой от вас може да узнаят тайни, в оптимален случай- ще намерите изход и решение, ще направите важен избор, включително за теми, които са останали извън контрола ви. Някаква истина или вид прозрения ви застигат, това знание може да е доста полезно за вас, припомням, че влияете на тенденциите над средното ниво, така че можете да превъртите всякакви предизвикателства в полза, ще имате избор, шансове и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, но не само. През втората част от деня може да нараснат някои ангажименти, които да предизвикат недоразумения, напрегнати разговори. Можете да чуете или да изкажете думи, които сте задържали дълго време…Сблъсквате се с някакви истини, а това винаги е полезно. Хубаво е да укрепите взаимоотношенията си като анализирате в дълбочина причинно-следствени връзки за силни и слаби звена. Може да възникне повод, необходимост, но и възможност да насочвате и да се справите…

Свързани новини

Рецепта на деня: Лесни канелени бисквити

Regiona

Дневен хороскоп за 18 февруари 2022г.

vesito

Дневен хороскоп за 09 януари 2021г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.