Дневен хороскоп за 18 декември 2020г.

Луната е във Водолей, а традиционно и през това време ние сме по-склонни към висока социална активност, желаем да общуваме с повече хора, за да споделяме своите идеи и намерения, съответно да получаваме подкрепа на различни нива.  Повишението обмен на информация днес ще  е  повод действително да осъществяваме по-лесно своите желания, защото ще намираме кой да ни подкрепи, ще успяваме да обединяваме усилия с хора, с които имаме общи цели.

Възможно е да се появят личности, които да палят нашата инициативност, ние ще се почувстваме по-енергични и вдъхновени- следствие на  личности, които ни влияят и в повечето случаи по един позитивен и зареждащ начин.

Денят е подходящ да обединяваме сили, да влизаме в вид съдружия, да намерим свое достойно място в колектив, ще имаме такава възможност, особено, ако действаме в тази посока съвсем целенасочено.

Ако амбициите ни не са чак толкова големи, тогава ще се разтоварваме в приятна компания с приятели, ще се стремим да бъдем повече навън и така е правилно, защото това ще се превърне в проводник на внезапни шансове или като минимум повод за добро настроение, вид разтоварване и т.н.

Някакъв ентусиазъм ще започне да владее мнозина и затова може да има обективни причини, но може и да е някакво предчувствие…

Обърнете внимание на вътрешния си глас- в каква посока ви стимулира той да се развивате или ви показва, че получавате  „зелена светлина“..

Овен, Лъв, Стрелец–   Днес няма да ви липсва внимание, напротив- вие ще сте търсена и предпочитана компания. Появяват се хора, които ви правят интересни или приятни предложения, от които да се възползвате.

Вие все още сте в период, през който вашата инициативност има преувеличено значение за бъдещото ви развитие.

Колкото сте социално по-активни сега, преговаряте за интересите си изказвате идеи и желания, толкова повече нараства вероятността да срещнете подкрепа и одобрение.

Денят е подходящ да здравите партньорски отношения или пък да създадете нови такива, които ще ви  носят удоволствие или полза.

Ако сте сами, лек флирт може да прерасне в нещо повече, ако желаете…

При всички случаи денят е наситен с информация или пък комуникация, която действа позитивно на настроението ви, освежава и разнообразява ежедневието ви, превръща се в повод за допълнителни шансове, ако се нуждаете от такива.

Телец, Дева, Козирог–  Денят ви дава възможност да се докажете на работното място и да спечелите нещо- чисто материално или под формата на морално удовлетворение.

Вие все още сте в период, през който вашата инициативност в посока- печалба, кариерно развитие, привличане на  вид опека, която ще ви действа обогатяващо-  има широко отражение.

Дори и не всички резултати да бъдат видни веднага, те ще прорастват подобно на посети семена.

Колкото са по-амбициозни вашите планове, толкова по-значими могат да бъдат вашите постижения.

Днес  подобно на умален мащаб- вие може да видите в каква посока получавате „зелена светлина, на какво трябва да наблегнете, за да привлечете онова, което най-силно желаете…

Ако това е невъзможно, тогава пред вас ще се разкриват и алтернативи.

Благоприятно време да подействат е позитивно на здравето си, ако това ви интересува…

Водолей, Везни, Близнаци–  Повечето от вас са в период на големи промени, които ще изискват да оставите нещо старо зад гърба си, за да освободите място на друго ново и по-прогресивно.

Добрата новина е, че в бъдеще все повече ще можете да влияете на тенденциите, дори и към настоящия момент да имате усещането, че се намирате на своеобразен житейски кръстопът.

Звездите днес ви показват- кои от вашите идеи са осъществими, ще допринесат за вашата по-голяма независимост, чувство на щастие.  Често се оказвате в център от внимание, дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано.

Повечето от вас ще се чувстват подкрепени от хора и събития, собствените ви действия в избрано от вас направление ще постигат по-лесно набелязания резултат.

Възникват възможности или пък идеи, това може да са ваши собствени усещания, предчувствия, взети решения, които в бъдеще време могат да се окажат път към изкачване към своеобразен връх, ново начало, което повече кореспондира с вашата предопределеност.. Денят е напълно позитивен за вас, можете да влияете на тенденции над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите.

Риби, Рак, Скорпион–  Днес можете да наваксате с дела, за които не ви е останало време преди…

В друг случай перманентно се разгръщат резултати, за които сте полагали усилия до този момент и те се отразяват на вашето финансово състояние.

Днес можете да спечелите нещо, да подействате позитивно на финансовото си благополучие, ако търсите алтернативи, които да действат позитивно на доходите ви, то днес можете да ги набележите, част от тях ще се развиват по инерция, ще застава спонтанно на пътя ви, а други вие можете да отключите съвсем целенасочено. Денят е натоварен от ангажименти, може да ви се налага да балансирате повече между текущи и допълнителни такива, например свързани с вашето семейство.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си или да делегирате отговорности, да търсите подкрепа- има голяма вероятност да осъществите тези ваши намерения.

Някои от вас се добира до информация, която показва процеси, за които не сте знаели или не сте забелязвали до този момент.

Вие все още сте в отличен период, през който можете да се изкачите на по-добри социални позиции, включително чрез алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите и досега сте действали в подобно направление…

Свързани новини

Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите

Regiona

Неочакван обрат в „Безмилостен град“

Regiona

Хороскопът за днес! Козирог – настроени сте за любов, Рак – емоционален ден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.