Дневен хороскоп за 17 декември 2020г.

Днес предстои знаково астрологично събитие- Сатурн ще напусне знака на Козирог и ще навлезе във Водолей. Това се е случило едва преди 29 години и това само подсказва важността на събитието.

Уникалността на деня се състои също в това, че транзитната Луна също ще премине през този сектор и ще усили като през лупа този преобразуващ момент. Ние вече многократно говорихме за това, че се отключват знакови трансформации и от днес, през идните около две седмици ще ги усещаме все по-силно.

Настроението ни днес е неустойчиво, мнозина могат да получат вид прозрения за бъдещото си развитие, да имат предчувствия или пък ескалират събития, които ще имат широко отражение.

Позитиви, които ни подкрепят, шансове, които застават на пътя ни- не бива да се пренебрегват, а да им се обърне специално внимание и следва да се усилят.

Евентуални негативи- трябва да се отстраняват „от корен“, за да не им се дава възможност да се развиват и в бъдеще.

Кръговратът в живота пулсира в житейски сюжети и характеристики символизирани от зодиакалния кръг. Ако Козирог, който до скоро преобладаваше ни подтикваше да спазваме норми и правила, слагаше вид граници и ограничения, то Водолей- точно на обратно и като символ на свободата и промяната ще се стреми да преобрази света около нас…Водолей изисква реформи, пробужда революционни нагласи, допуска и е любопитен към новото, различното и не случайно се свързва с прогреса и бъдещето…

Денят по различни начини ще ни покаже какво обновление ще трябва да допуснем в живота си…Можем и сами да бъдем по-инициативни в тази посока, това ще се отчита за доста полезно.

Водолей много по-лесно се разделя със стари и отживели теми и онова, което почувстваме като желание да оставим, в повечето случаи ще се отчита за ненужен товар- в един по-широк смисъл.

Овен, Лъв, Стрелец– променят се настроенията и нагласите ви спрямо важни за вас отношения, лични и делови. Онези, които почувствате, че не кореспондират с бъдещото ви развитие- с  по-лекота ще отхвърлите и оставите зад гърба си. Други отношения, които сметнете за перспективни- ще надградите, обогатите…Погледът ви към обикалящата действителност ще се промени, начинът, по който общувате и създавате връзки…Те ще станат по-свободни или прогресивни в един по-широк смисъл. Предстои ви да разширите вашето влияние и популярност, но това те първа предстои, на този етап усещате само първи ветрове на промяната, въпреки, че денят е доста показателен- на кого и в каква степен можете да разчитате, не са изключени знакови събития или това са собствените ви настроения, които ще прорастват и в бъдеще.

Телец, Дева, Козирог– във вашия живот предстоят знакови промени, които се отнасят до кариерното ви развитие, материално състояние, работа, ежедневие и т.н. Днес можете да усетите в каква посока ще се разгърнат тези тенденции, не са изключени показателни събития или новини, които ще ви насочат. Тенденцията ще прораства през идните седмици, месеци, години. Вероятно е добре да си направите план, който е по-дългосрочен и амбициозен, той също така ще изисква повече усилия от ваша страна, така че да се изкачите към върха, ще имате стимули в тази посока /принуда или подкрепа/…Спонтанни шансове- трябва да се ценят високо, евентуални препятствия или слаби звена да се отстраняват своевременно, за да не прорастват.

Водолей, Везни, Близнаци– с преминаването на Сатурн във Водолей вие безспорно ще се почувствате по-силни и независими. Това на първо време може да е усещане, после да се надгради с решимост, вяра в собствените сили и съответно- повече възможности, които постепенно ще се разкриват пред вас и адекватно, пропорционално на положени усилия, на желания и инициативност. Онова, което сега пробужда ентусиазма ви, случва се с по-голяма лекота или застава на пътя ви като възможност- не бива да бъде пренебрегвано, а усилено. Ако нещо препятства пътя ви напред и нагоре- отстранете го като ненужна и остаряла тежест, така и ще се случи, ако то не кореспондира със собствения ви прогрес. Важно е днес повече от всякога да се вслушвате във вътрешния си глас. През идните седмици, месеци, мнозина ще почувстват, че „порастват“ – в един по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– пред вас предстоят знакови преобразувания, които ще засегнат най-близката ви следа, дома, семейството или пък ще ви поставят на прага на житейски кръстопът като посоката ще се определи от подкрепата, която получавате от страна на хора, влияещи на благосъстоянието ви. Пред мнозина ще се разкрият алтернативи за развитие и за печалба, особено, ако търсят такива. Част от случващото се може да се отключи като естествено продължение на намерения, които сте имали преди и сте полагали усилия в тази посока. Други- ще застават на пътя ви като неочакван шанс, който не бива да пропускате. Декорите около вас се променят, това може да засегне недвижимо имущество, премествания и т.н. Вижте на къде духат ветровете и уселете позитивите…

Свързани новини

Великденски хороскоп

vesito

Рич от „Дързост и красота“ полудя: Пуснаха COVID-19, за да няма президентски избори в САЩ

Regiona

Тест: 10 оптични илюзии, които със сигурност ще ви объркат

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.