Дневен хороскоп за 16 юни 2022г.

Под въздействие на Луната в Козирог днес ще продължат да ескалират достатъчно важни или показателни събития, които касаят в ключови въпроси отнасящи се до нашия социален статус- кариерно развитие, обществено положение, сигурност…

Това е кардинален знак, който може да доведе до кардинални промени. Днес можем да разчитаме на практични оценки, голяма концентрация, чрез която ще можем да защитим интересите си, в повечето случаи ще действаме целесъобразно, ще защитаваме методично и понякога крайно- онова, което ценим най-силно.

В повечето случаи денят може да се окачестви като конструктивен, даващ шанс за печалби, алтернативи на развитие, възможност за стабилизация и т.н.

Може да чуем важни новини, самите ние да се превърне в проводник на преобразования чрез упоритост и високи амбиции, които преследваме.

Докато Луната е в Козирог миналото може да ни застига по някакъв начин и да ни показва- доколко се движим в правилна посока и можем да получим своеобразно награда за полагане до този момент усилия.

Подходящо време- да обединяваме усилия или да привличаме на своя страна- влиятелни и властимащи личности, да се доказваме чрез придобит опит, компетентност по интересуваш ни профил.

Вижте кои духовни вярвания вече са признати от науката

Дамата Близнаци и взаимоотношенията ви с оставалите зодиакални знаци

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес имате шанс да направите пробив в кариерното си развитие, да се докажете на работното място, да превъртите някои предизвикателства в полза и да спечелите от това. Хубав ден да получите своеобразно награди за всички полагани от вас усилия, да повишите доходите си или да намерите нови такива, ако условията на труд го позволяват, имате нужда от това и т.н. В такъв случай, шансове днес ще възникват, особено, ако сте по-инициативни. Бъдещите ви перспективи на развитие продължават да зависят подчертано от важни за вас връзки, от колектива в който съществувате. Може да укрепите отношения, които ви действат стабилизиращо, съвсем съзнателно и целенасочено, но също да се дистанцирате- от хора и влияния, които са манипулативни, неискрени, нямат място в бъдещето ви развитие, ще имате достатъчно подсказки за това.

Телец, Дева, Козирог– в повечето случаи денят ще бъде доста позитивен за вас, ще можете да проведете доста конструктивни разговори, ще изчистите евентуални недоразумения, ако се нуждаете от това. Може да получите по-широко одобрение и подкрепа на ваши идеи. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, вие влияете на бъдещи тенденции над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин. Често може да се оказвате в център от внимание, думите ви могат да имат широко отражение, чуваемост… Денят е показателен- до какви върхови постижения може да се доберете следствие на вашата амбиция, упоритост… Вие все още сте в период, през който можете да направите пробив в кариерното си развитие, но от вас ще се изисква да се дистанцирате от колеги, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл. Пазете се от манипулации, разчитайте на аргументирания си изказ и дар слово, така има голяма вероятност да се окажете победители или да получите някакво удовлетворение.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. По различни поводи може да анализирате миналото, така че да направите важен избор- с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си. Днес можете да извлечете някаква облага, която да подейства позитивно на финансовото ви състояние или пък да получите морално удовлетворение. Някой от вас ще получат шанс да сбъднат свое съкровено желание или ще открият алтернативни пътища към своите цели, желания и т.н..

Риби, Рак, Скорпион– днес получавате интересни известия и предложения, достатъчно широка подкрепа, от която да се възползвате и която ще подейства позитивна на настроението ви и не само. Информационният поток е много усилен, част от чутото ще ви порадва, ще ви даде шанс да укрепите важни за вас връзки, партньорски, с хора които влияят на бъдещето ви развитие, включително с власт-имащи личности. Подходящо време за преговори, ако се нуждаете от това, също- и за укрепване на приоритетни за вас отношения. Като минимум- денят е показателен на кого и в каква степен можете да разчитате…

Свързани новини

Рецепта на деня: Сладолед с авокадо

Regiona

Дневен хороскоп за 19 юли 2021г.

vesito

Як хейт по Гери-Никол – сравниха новото й парче с люта чалгия (ВИДЕО)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.