Дневен хороскоп за 16 декември 2021г.

До 20:00 ч. Луната е в Телец. През това време можем да очакваме знакови събития или новини, подобни решения, които касаят финансовото ни състояние.

Самите ние ще действаме доста гъвкаво, целесъобразно, няма да губим интересите си от поглед и ще съумяваме да ги защитим.

На този фон- можем да попаднем в ситуации на конфликти, в по-ярки краски ще разбираме- кой допринася за благоденствието ни, кой предизвиква загуби.

В друг случай става ясно, че всяко нещо си има цена и ще преценим днес- дали да я платим.

При всички случаи- Луната от Телец ни фокусира върху чисто финансови въпроси или върху нашето благоденствие- общо, на тази сфера от живота си можем да въздействаме най-силно… Чудесен признак е, ако днес преобладават печалбите, а не разходите.

Иначе- това ще е признак, че ще се наложи завой, ако не веднага, то в най-близко време, за да спрем и бъдещи загуби…

През целия ден ще можем да разчитаме на практични оценки , които ще ни държат „ здраво стъпили на земята“.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да ескалират знакови събития, които касаят професионалната ви реализация или финансово състояние. Дребни действия имат широко отражение или може да си направите равносметки- какво предстои. Имате отличен шанс- да повишите доходите си, да постигнете успехи, които ще имат дълготраен и позитивен ефект върху кариерното ви развитие или пък репутация- като минимум. Всичко това може да се случва на фона- на ескалиращо напрежение, борба на интереси или пък- ще трябва да страните от хора, които ви нанасят щети, ако има такива- това ще бъде по-видно от обикновено и нека да е повод да вземете адекватни мерки. Повишени разходи са доста вероятни, но ако всичко е планирано, значи е наред…

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня вие успявате да наложите мнението и авторитета си, да направите пробив в избрано от вас направление. Това може да изисква от вас по-голяма адаптивност, компромис, не е изключено да попаднете в ситуация, която напомня конфликт на интереси или пък- своеобразно предизвикателство, което трябва да преодолеете, изисква да бъдете мобилизирани, но и ви дава шанс да се докажете. При всички случаи- насочвате събития и тенденции над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да оздравите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Можете да наваксате с дела от миналото или пък да намерите обходни пътища към целите си. Пред вас се разкриват варианти на развитие, особено, ако търсите такива. Препоръчително е да избягвате конфликти, дори и понякога да се чувствате предизвикани да реагирате точно така…

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, може да проведете важни разговори, да чуете подобни новини и предложения, които да преобразят в бъдещите ви перспективи на развитие. Някои връзки може да се трансформират и в повечето случаи- в положителна посока. Отличен ден да привлечете влиятелна или власт-имащи личност на ваша страна. Също- да хармонизирате партньорските си отношения… Общуването се превръща в проводник на множество възможности, възползвайте се. Не е изключено да узнаете тайни, ако някой действа зад гърба ви или има деструктивно влияние върху бъдещото ви развитие, това пак така ще бъде по-видно от обикновено и нека да е повод да отстраните това предизвикателство.

Свързани новини

Кои са най-големите песимисти сред зодиите?

Regiona

Как да намалите двойната брадичка

Regiona

Хороскопът на Алена: Лъвовете приключват с пренебрегнати проблеми, много хора ценят Девите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.