Дневен хороскоп за 14 януари 2022г.

Днес Меркурий ще обърне своя ход в ретрограден, така че настроението ни ще е по-неустойчиво от обикновено, не е изключено да сме по-разсеяни, а провежданите разговори да приличат много на „ развален телефон“.

Днес не бива взема важни или окончателни решения, особено такива, които касаят финансовото състояние.

По много въпроси, за които считаме, че са извън контрола ни или ни дестабилизират на различни нива, дори в чисто материален аспект- „ще дадем назад“, ще преосмислим поетата посока, за да влияем по-силно на случващото се и да го насочим в една по-конструктивна посока, ако не действа обогатяващо, а не обратно…

В известен смисъл може да се каже, че звездите днес в по-ярки краски ще ни покажат евентуално слаби звена, които точат ресурсите ни, могат да имат негативен ефект върху благосъстоянието ни и т.н.

Можем да узнаем тайни, но в друг вариант- ще е полезно да се пазим от манипулации и измами. Луната в Близнаци винаги усилва информационния поток, ако сте осланяме доказани хора, на които можем да имаме доверие, факти и опит, тогава ще получим безценно знание или ще се разтоварим в приятна компания.

Всъщност, мвозина ще реагират точно така- ще се срещнат със стари приятели или вид авторитети, с които могат да споделят.

Ескалират важни разговори, новини, ако не се предоверяваме, „отсяваме сеното от плявата“, тогава всичко ще е наред…

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес информационният поток е много усилен, може да проведете важни разговори, които да укрепят отношения лични или делови, да изяснят недоразумения от миналото. Не е изключено да узнаете тайни, но това винаги е полезно и ще ви даде възможност да реагирате оптимално адекватно. Под влияние случващото се- може да преоцените връзки или да навлезете в нов етап, който ще укрепи едни, но ще прекрати други, които се заявяват като ненадеждни, нелоялни и т.н. Все пак е полезно да се пазите и от манипулации, да не ви подведат и т.н.

Телец, Дева, Козирог– водеща за вас тема е финансовото ви състояние, професионална реализация, чисто практични въпроси, които засягат благоденствието ви. Днес може да проведете много важни разговори, които засягат всичко гореописано, ще набележите силни звена, които ви подкрепят, денят е подходящ и да се докажете, да изпъкнете, ще имате такава възможност. Паралелно с това- разбирате какво допринася за успехите ви, ценете високо хора и обстоятелства, които са на ваша страна и ви подкрепят. Все пак е полезно да се пазите и от манипулации, измами, в оптимален случай, ако има вид задкулисие или скрити процеси, които могат да ви повлияят- днес ще ги идентифицирате. Случващото се има широко отражение и може да ви принуди да пренаредите приоритетите си, за да сте по-ефективни или да се справите с вид предизвикателства…

Водолей, Везни, Близнаци– днес ще оказвате силно влияние на околните, така че вие ще определяте тенденции, това е сила и отговорност. Мнозина ще действат доста креативно и ще успяват да превъртят евентуални предизвикателства в полза. Ако все пак, част от случващото се е извън контрола ви, не ви носи удовлетворение, тогава вие ще гледате в по-далечна перспектива и може да преосмислите поетия път, взети вече решения, това е процес, който ще ескалира и през следващите дни и вие може да го отчетете като втори шанс, така че да наваксате с евентуални пропуски от миналото или да получите по-добри резултати от преди.

Риби, Рак, Скорпион– звездите изискват да обръщате повече внимание на близките си, на семейството си, дори на лични приоритети, а не толкова- служебни. В оптимален случай ще ви се налага да балансирате повече между текущи задачи, които са по задължение и други, които по-скоро ви носят удовлетворение. Информационният поток днес е много усилен, може и да ви носи изненади, да ви помогне да надникнете отвъд видимото или в по-далечни перспективи на развитие. В този процес- ще разбирате по различни начини и поводи- на кого можете да разчитате, кой допринася за благоденствието ви, от кого следва да страните, защото може да предизвика загуби и то в един по-широк смисъл. От тази гледна точка- са възможни и знакови събития, които ще повлияят връзки, които влияят на сигурността и благоденствието ви, както казах вече- едни ще бъдат укрепени, а други- ще останат зад гърба ви… Анализирайте внимателно, може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и горе описаното ще е верен ориентир, ако се налага да направите избор.

Свързани новини

Мъж загина по време на надбягване с бикове

Regiona

СЛУЧАЙНА СРЕЩА: Десподов се щракна с Катила (СНИМКА)

Regiona

Рецепта на деня: Бабината торта

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.