Дневен хороскоп за 14 юни 2022г.

Това Пълнолуние ще раздуха бурни дебати, ще ни даде достатъчно яснота- на кого и в каква степен може да разчитаме, ще можем да надникнем в по-далечното бъдеще според чутото и т.н.

Пълнолунието винаги води до развръзки, пик от информация, сега това послание е преувеличено, защото обхваща зодиакалния знак Стрелец и Близнаци.

Ценете високо днес хора, които ви подкрепят, те могат да изиграят ролята на мост към вашите успехи и в бъдеще време.

Част от шансовете сами могат да застават на пътя ви, но не случайно, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент, така че днес може да получите приятни известия, предложения и т.н.

Някой от вас днес ще постигнат важни договорки, ще могат да сключат договори…

Хубаво е съзнателно да усилите тази тенденция чрез повишена инициативност, висока социална активност, преговори, целенасочени действия, които укрепват важни за вас връзки.

Постижения днес- ще имат широко отражение като минимум за следващите около две седмици, но както казах вече- това може да е и много по-дълъг период от време, за следващите месеци и т.н.

Изработване на индивидуален хороскоп

Номерът на жилището говори за атмосферата у дома

Вашият нумерологичен подпис е…

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток днес е доста усилен, може да ви донесе пик от знания, информация, интересни предложения и възможности, от които да се възползвате. Днес може да надникнете в по-далечното бъдеще или пък да направите стъпки, които пак така ще имат широко отражение. Условия за вашите успехи е- преговори, привличане на подкрепа, финансова или морална, укрепване на партньорски отношения, лични или делови, постигане на договорки и т.н. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други вие може да отключите чрез вашата инициативност. Общуването е проводник на множество възможности. Денят е показателен за важни за вас връзки, които влияят на бъдещето ви развитие, ценете високо хора, които ги подкрепят!

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Днес сме под влияние на пълнолуние, в значима степен то ще ви подскаже- с какво можете да продължите напред, какво следва да оставите зад гърба си, в личен и делови аспект, защото е изживяло своето време. Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, по външни и дори независещи от вас причини, така може да получите тайна или неочаквана подкрепа, но може и да се разделите с хора и обстоятелства, които нямат място в бъдещото ви развитие. За някой от вас- това прилича на прелистване на нова страница.

Близнаци, Водолей, Везни– звездите осветяват важни за вас връзки, лични и делови. Чудесен признак ще бъде, ако днес получавате подкрепа от страна на важни за вас хора, партньори, лични и делови. Ако забележите някои различия или недоразумения, опитайте се да ги отстраните своевременно, за да не позволите те да прорастват и в бъдеще време. Водите разгорещени дебати, нека това да се превърне в повод да укрепите връзките си, а не обратното. Ще си служите с думите като с оръжие и действително- ще въздействате силно на околните. Ако все пак и в някои случаи това не е така, тогава вие ще прекратите контакти, които са изживели своето време или ще ги преобразите в значи на степен. При всички случаи денят е показателен за вашите взаимоотношения, дребни действия имат широко значение, насочвайте внимателно…

Риби, Рак, Скорпион- това пълнолуние ще освети вашето кариерно развитие, професионална реализация или доходи. Чудесен признак ще бъде, Ако днес преобладават приходите, успехите, значи ще можете да разчитате на същото и в бъдеще време. Някакви шансове ще застанат пред вас за печалба, чисто материална или морална, но това няма да е случайно, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент. Евентуално сключени договори днес, проведени преговори, които касаят финанси, социален просперитет- могат да имат широко и позитивно отражение върху бъдещето ви развитие. Препоръчително е днес да бъдете максимално инициативни, така че да преобразите благоденствието си в положителна посока, да разширите хоризонтите си на развитие,в повечето случаи- успехите ви ще имат своя значим или дългосрочен резултат.

Свързани новини

Ямболийката Мария напусна със сълзи „Фермата“

Regiona

Рецепта на деня: Ризото със зеленчуци

Regiona

Рецепта на деня: Лесни бадемови сладки с канела

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.