Дневен хороскоп за 14 юли 2022г.

До 12:00 ч. Луната е в Козирог и през това време ще продължат да ескалират важни събития, които касаят нашата сигурност, върхови постижения и Вектор за развитие.

Продължава да ескалират тенденции с широко и продължително отражение, поради тази причина трябва да се пазим от емоционални или крайни реакции, които по-скоро ще ни навредят, отколкото нещо друго.

През втората част от деня Луната ще навлезе във Водолей и постепенно ще започнем да приемаме всичко случващо се не толкова драматично, ще ескалира своеобразно усещане за свобода, което по един естествен начин ще разкрие пред нас и някакви варианти, особено, ако ги търсим, така че ще се наложи мнението, че „ няма начин да няма начин“, тези съждения ще доминират по различни поводи, шансове или превратни, изпитващи моменти.

Общуването се превръща в проводник на възможности, добро настроение и по-позитивни оценки.

През втората част от деня мнозина ще намерят начин да се разтоварят в приятна компания.

Не са изключени обаче и повишени разходи, но те могат да бъдат сили съобразни или свързани с чувството ни за щастие, защото удовлетворяваме своя прищявка и т.н.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня все още Може да сте натоварени от ангажименти, които са повече по задължение, може да внасят известно напрежение, да изисква да сте по-внимателни, да защитавате интересите си, в някои случаи- да отстраните от пътя си дела или хора, които само ви натоварват. Случващото се може да е показателно- как трябва да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, печеливши, дори здрави.. Ще получите достатъчно подсказки за това. През втората част от деня- общуването ще се превръща в проводник на възможности, добро настроение, шанс да се разтоварите в приятна компания да получите вид подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да проявите твърдост, решителност и инициативност, които да преобразят, както вашият живот и съответни възможности, перспективи на развитие, така и на околните. Това е сила, но и отговорност, така че внимавайте в каква посока ще насочите тази мощна енергия. През втората част от деня ангажиментите ви растат, но и шансовете да подействат е позитивно на вашето обществено положение, кариерно развитие и финансово състояние. Някой от вас ще се доберат до паралелни или допълнителни източници за печалба, могат да получат някакъв подарък или да сбъднат своя съкровено желание.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня се налага да наваксвате с ангажименти, които са изостанали във времето. Тонусът и настроението ви може да не са твърде високи, може да достигате до истини, но това да ви помогне- да направите правилен избор, ако се наложи да оставите зад гърба си онова , което е изгубило своя смисъл или ви действа деструктивно. Хубаво е през това време да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на семейството си, че и на здравето ти… Продължават да ескалират процеси, които ви показват на кого и в каква степен можете да разчитате. Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции. През втората част от деня- всичко ви се получава с по-голяма лекота, доза късмет се възвръща на ваша страна, нараства вероятността да водите конструктивни, полезни или приятни разговори, да проведете подобни срещи и т.н..

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня може да чуете новини, да проведете разговори, които да имат широко отражение върху важни за вас отношения, договори и т.н. Ако се движите в правилна посока, тогава случващото се ще е във ваша полза, ще изчистите евентуални недоразумения или ще укрепите отношения, които са важни за вас. Ако настъпят недоразумения, тогава това ще е ясен признак, че те са трупани дълго време и пак така ще трябва по-голяма продължителност, за да се изчистят… Все пак прекратени контакти или договори- едва ли ще бъдат възстановени. През втората част от деня получавате полезна подкрепа, която може да доведе до вид удовлетворение или може да ви подейства обогатяващо…

Свързани новини

Рецепта на деня: Хапки от наденица в барбекю сос

Regiona

Рачков взе важно решение за младото си гадже

Regiona

Мария Бакалова в секси рокля на звездна премиера (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.