Дневен хороскоп за 14 март 2021г.

Луната е в Овен и ден след Новолунието ние постепенно ще получим силен вътрешен подтик по-смело да преследваме мечтите си.

Инициативността постепенно ще нараства през целия ден, но тя основно ще се концентрира върху повишен обмен на информация, общуване с повече хора, които могат да ни бъдат полезни или пък ще допринесат за по-доброто ни настроение…

Споделянето на мисли, идеи и желания днес ще се окаже важна стъпка към успехи, които после могат да се развиват и почти по инерция.

Всичко, което ни подкрепя днес- конкретни лица, обстоятелства, резултати, до които можем да се доберем- ще останат по-дълго в живота ни, ще имат бъдеще и могат да прорастват.

Традиционно при Луна в Овен нашият тонус, възстановителни сили нарастват и ние ще се почувстваме по-бодри с прилив на адреналин и вид ентусиазъм…

Припомням, че това е време, през което ние имаме повече свобода на действие, но и отговорност, голяма част от тенденциите ние можем да ги оформим, но не даром, а следствие на конкретни действия, които трябва да предприемем.

Всеки при Луна в Овен демонстрира на какво е способен и все едно е на своеобразно състезание, ден след Новолунието- това има преувеличено значение, значи- колкото по-значими цели си поставяте, толкова по-далеч може да стигнете, а днес и утре реакциите ни ще имат преувеличено значение и отражение като бъдещи перспективи на развитие…

Овен, Лъв, Стрелец– днес мнозина ще почувстват прилив на енергия и ентусиазъм, причините могат да бъдат в собствените ви вътрешни и възстановителни сили, а също- подкрепа, която получавате от хора и обстоятелства. Днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин. Дребни действия могат да имат широко отражение върху бъдещи перспективи на развитие, думите ви имат подчертана чуваемост, можете да получите подкрепа, да оздравите връзки и т.н.

Телец, Дева, Козирог– звездите могат да изискват от вас да си дадете малко почивка, да намалите темпото или пък да се огладете за варианти, които ще ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, могат да се превърнат в „авариен изход“ и вариант, ако търсите такива. Денят не протича по предварителен график, но е много резултатен, можете да наваксате с дела, които са изостанали и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни–   днес все ще се намери някой, който да повдигне тонуса и настроението ви. Получавате приятни, полезни известия и предложения. Няма да ви липсва компания и можете да разнообразите деня си с подходящи хора. Денят е прекрасен да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, възползвайте се от аспекацията на звездите и задайте едно ново начало, което ще прораства и в бъдеще. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат непредвидени, допълнителни, но допринасящи за вид удовлетворение, даващи ви шанс да подредите, хармонизирате, подобрите- най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Възникват шансове за печалба- буквално и в по-широк смисъл. Това може да се случи следствие на вид подкрепа, получени предложения или разговори по чисто материални въпроси. Хубаво е да направите дори и символични стъпки в посока- финансови постъпления, материализация на желания…Не пренебрегвайте идеи, които обсебват съзнанието ви, може би са път към щастие, осъществяване и т.н.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 02 януари 2021г.

vesito

Палавата Райна търси желаещи за упражнения по френски

Regiona

Премиерът израснал в селото на братя Галеви

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.